Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Tråkigt, men på samma gång väldigt spännande!

Många frågar mig om det inte är sorgligt nu när Nanna flyttar till Stockholm och det är det ju, men det är inte meningen att hon ska bo hemma längre. Nu ska hon iväg på sin drömpraktik, hos modeskaparen Selam Fessahaye som har vunnit flera priser (bland annat DV:s Guldknappen och Årets blickfång på Elle-galan) och är “upcoming star”. Hon stylar artister som Beyonce, Seinabo-Sey, Mapei och Sabina Ddumba. Dessutom har hon klätt kronprinsessan Victoria. Hon har uppmärksammats internationellt och efter sin andra visning 2019 kallades hon “Sveriges nya modemirakel”. Nanna ska med andra ord på en jättespännande praktik! Hon har fått tag på en lägenhet, en 2:a på Söder, till ett jättebra pris och hon har massor av goda vänner i Stockholm. Så… nej, det känns inte sorgligt, bara jättekul och jag är så glad för Nannas skull! Jag är även mycket tacksam till Susanne Graap, som lånade ut sin sons lägenhet efter min efterlysning på Facebook. Stort TACK!

Sedan är jag så glad att Nanna och jag har hunnit hänga så mycket den här månaden som hon har bott hemma! Vi har hittat på en massa roliga saker och verkligen haft jätteroligt tillsammans! Dessutom ska Ricky och jag upp till Stockholm och hälsa på Nanna på hennes födelsedag om bara två veckor. Då ska vi också träffa Ludde och Lisa, vilket ska bli jättekul.

Lycka till på dina nya äventyr min älskade begåvade dotter!

Vi vinkar av Nanna när hon går på tåget till Stockholm på Malmö centralstation
Jag och Mirza vinkar av Nanna på Malmö centralstation

Avskedsmiddag deluxe

Vi bestämde att vi skulle laga en god middag på torsdagskvällen och eftersom Mirza är vegetarian fick vi anstränga oss lite extra. Vi lagade Melanzane parmigiano och till förrätt blev det kokta kronärtskockor med smör och salt. Jag älskar att sitta och plocka blad för blad. Det är så gott! Den största belöningen är när man kommer ner till kronärtskocksbotten. En verklig delikatess. Naturligtvis drack vi Aperol spritz före maten. Är det fest, så är det!

Nanna och Mirza lagar mat
Melnzane parmigiano på gång
Färdig Melanzane parmigiano
Till förrätt kronärtskocka med smör och salt

Istället för paraply bär jag regnhatt

Jag tycker det är så jobbigt att ha med sig paraply. Dessutom blåser det alltid så mycket här i Skåne så många paraplyer blåser helt enkelt sönder. Och så är det ytterligare en sak man ska hålla i handen. Därför blev jag så glad när jag fick den här fina regnhatten i julstrumpan av mina barn förra året! Nanna praktiserade en period på Ganni och det är jag glad för (fick handla en hel del fina kläder till bra pris).

Min outfit för dagen: Regnhatt Ganni, kappa Hope, brun skinnkjol Mos mosh, grön kofta vintage från JC Penney (present från Nanna), vit t-shirt Calvin Klein, stövlar inköpta på Factory i Malmö för flera år sedan, vet inte märket tyvärr.

Min perfekta regnhatt från Ganni
Hela min outfit i regnet
Min fina regnhatt från Ganni

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *