Så fort man får på sig kepsen, händer det något!

Helt plötsligt blir hela outfiten lite roligare, lite kaxigare. Det är ju, som man säger, de små, små detaljerna som gör det! Jag är så glad att jag investerade i den här kepsen. Den är klassisk, men trucker-modellen gör den lite kaxigare. Precis så där lite annorlunda som jag gillar det. Och så matchar den min Burberry trenchcoat så fint!

Nu är det kanske sista gången ni ser mig med en sådan tjock, fin fläta – iallafall på ett tag. På lördag ryker mina Hairtalk extensions! Jag har haft dem i snart ett år, så nu får det bli mina egna tunna testar som gäller framöver. Men man vet ju aldrig, jag har varit sjukt nöjd med mitt långa hår, så kanske en vacker dag…

Outfit: Svart lång kavajväst: La Rouge, svarta stickade leggings med vita revärer: Pringle, vit långskjorta med tunt tyg över: Absence of colour, guldloafers: Ganni, trucker-keps: Burberry, silverbrosch: arvegods, trenchcoat i bakgrunden: vintage Burberry.

Lång svart väst från La Rouge, leggings Pringle, lång vit skjorta Absence of colour
Keps Burberry, ärvd brosch
Keps Burberry
Guldloafers med glittrigt spänne från Ganni
Lite kaxig outfit
Snart är det långa håret ett minne blott
I bakgrunden min vintage trenchcoat från Burberry
Detaljstudie Burberry
Älskar mina guldloafers!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *