För vem vill inte ha smycken som bärs av Seinabo sey, Clara Hallencreutz Fares, Jade Cropper, Matilda Djerf och Loreen… Plus en massa andra trendiga och coola människor!

Jag till exempel, hehe! Nu börjar verkligen folk efterfråga min älskade, proffsiga dotters fantastiska smycken! De syns på plåtningar för Vogue Scandinavia, på influencers och stora musikscener! Omslagen på Vogue Scandinavia till och med! Följ @nannaselenofficial på Instagram så ser du när det kommer nya smycke-släpp. Alla smycken är handgjorda, unika och gjorda av äkta stenar. Halsband, kedjor med stenar, armband, midjekedjor, örhängen och fotlänkar… Välj dina favoriter – innan de försvinner! Snart kommer hennes hemsida/webbshop upp också och då kommer du kunna beställa hennes smycken där. I nuläget kan du beställa via DM på instagram.

Det senaste är ett projekt med programledare Amie Bramme Sey (syster till Seinabo Sey) som ni säkert känner igen från Idol. Just wait and see!

Här börjar jag med att visa kändisar som bär Nannas vackra smycken och sedan har jag samlat några av mina privata bilder, där jag och min kära väninna Katarina bär dem.

Psst! Håll utkik efter en artikel om Nanna, som en lovande designer, i modemagasinet Styleby. Se bilder nedan..

Loreen på omslaget till Vogue Scandinavia
All Nanna Selén
Matilda Djerf med smycken från @nannaselenofficial
Matilda Djerf
Matilda Djerf i badrock och Nannas smycken
Jag bär mitt favorithalsband
Min fina ankelkedja från @nannaselenofficial
Coolaste ankelkedjan från @nannaselenofficial
Katarina med sin ankelkedja
Modemagasinet Styleby
Artikeln om Nanna Selén

2 Comments

 1. Carolina LePrince

  Ascoolt👏👏👏❤️

  Reply
  • Fredrika Selen

   Ja, jag är så glad för Nannas skull! Hon har kämpat! ;D

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *