Hej och välkommen till min blogg!

Jag tycker att det finns ett glapp mellan alla 20-something influencers och fantastiska 109-åriga Dagny (som tyvärr gick bort i dagarna, så nu får nästa generation ta över!) Jag hittar nästan inga bloggande kvinnor i åldrarna däremellan. Bara några enstaka, ofta med tränings- eller matfokus. Efter att flera av mina väninnor tyckte att jag borde starta en blogg, så gjorde jag det. Nu har det gått ett antal år och jag håller fortfarande på för fullt – tycker det är sååå kul!

Vem är då jag?

Fredrika Selén, egenföretagare och trebarnsmor – till Valter 29, Nanna 27 och Klara 25. Jag är 58 år och driver en reklambyrå tillsammans med min man och mitt yrke är copywriter, även om jag ofta får hoppa in som både det ena och det andra.  Jag bor i ett fantastiskt hus i Höllviken med min man (jadå, vi gifte oss för 2022), men kommer ursprungligen från Linköping. Pluggade i Lund och blev kvar i underbara Skåne.

2020 startade jag min första blogg, 55 år gammal.

Här skriver jag om mitt liv, som består av både gott och ont – 99,9 % gott! Den handlar om mitt jobb och mitt stora modeintresse. Den tar också upp andra hobbys, som mat, böcker och inredning. Vi har byggt till vår sommarstuga rejält och flyttat dit permanent och det finns så mycket snygg inredning att välja mellan… Välkommen att följa den utvecklingen – och hjälpa mig att välja! Just nu är det stort fokus på trädgården.

Jag är ute på mycket kul också – fester, resor, restauranger, filmer, spa, hotell, events… Jag kommer att berätta och ge mina personliga omdömen. Sedan kommer det dyka upp nya roliga projekt efterhand.

Och så var det ju det här med att jag befinner mig i den gyllene medelåldern…

Jag delar naturligtvis också med mig av allt som min ålder för med sig; en kropp som förändras (läs försämras), viktproblem, artros, träning som funkar för mig, klädstil som passar min ålder och kroppstyp, hur sminkar man sig när man blir äldre med mera. Men jag skriver också om allt positivt som händer när man blir äldre; nu när man har mer tid, bättre självförtroende och känner sig tryggare i vem man är och vad man vill. Häng med!