Hej och välkommen till min blogg!

Jag tycker att det finns ett glapp mellan alla 20-something influencers och fantastiska 107-åriga Dagny. Jag hittar nästan inga bloggande kvinnor i åldrarna däremellan. Bara några enstaka, ofta med tränings- eller matfokus. Nu har flera av mina väninnor tyckt att jag borde starta en blogg, så here we go!

Vem är då jag?

Fredrika Selén, egenföretagare och trebarnsmor – till Valter 27, Nanna 24 och Klara 22. Jag driver en reklambyrå tillsammans med min man och mitt yrke är copywriter, även om jag ofta får hoppa in som både det ena och det andra.  Jag bor i en fantastisk lägenhet i Malmö city med min blivande man (jadå, vi förlovade oss för 1 år sedan), men kommer ursprungligen från Linköping. Pluggade i Lund och blev kvar i underbara Skåne.

2020 startar jag alltså min första blogg, 55 år gammal.

Här kommer jag skriva om mitt liv, som består av både gott och ont – 99,9 % gott! Den kommer handla om mitt jobb och mitt stora modeintresse. Den kommer också ta upp andra hobbys, som mat, böcker och inredning. Vi ska bygga till vår sommarstuga rejält till hösten och så småningom lämna vår citylägenhet och flytta dit permanent. Det finns så mycket snygg inredning att välja mellan… Välkommen att följa den utvecklingen – och hjälpa mig att välja!

Jag är ute på mycket kul också – fester, resor, restauranger, filmer, spa, hotell, events… Jag kommer att berätta och ge mina personliga omdömen. Sedan kommer det dyka upp nya roliga projekt efterhand, som till exempel mitt senaste: att sticka.

Och så var det ju det här med att jag befinner mig i den gyllene medelåldern…

Jag kommer naturligtvis att dela med mig av allt som min ålder för med sig; en kropp som förändras (läs försämras), viktproblem, artros, träning som funkar för mig, klädstil som passar min ålder och kroppstyp, hur sminkar man sig när man blir äldre med mera. Men jag kommer också skriva om allt positivt som händer när man blir äldre; nu när man har mer tid, bättre självförtroende och känner sig tryggare i vem man är och vad man vill. Hoppas du vill hänga med!