Här kommer massor av bilder från denna fantastiska dag!

Jag är ledsen för att jag har varit urdålig på att blogga i augusti, men vi har haft så många underbara gäster på besök hemma denna månad. Alla våra barn med respektive och barnbarn har bott hos oss och Höllviken har visat sig från sin allra vackraste och soligaste sida hela sommaren. Som Klaras nye brittiske pojkvän Seth sa: inte trodde jag att jag skulle komma till rivieran när jag åkte till Sverige. Gott betyg haha. Imorse vinkade vi av de sista gästerna; Valter och Caroline, så nu är det tomt hemma… Sorgligt, men det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka in i vardagsrutinerna.

Jag lovade ju bilder från eftersläppet på vårt bröllop!

Så här kommer det en härlig mix av dansbilder, barbilder, mingelbilder och bilder från en fantastiskt stämningsfull ljusceremoni, som jag misstänker att Charlotta och Carolina hade jobbat mycket med att få till. Tack! Alla gäster sjöng för oss och så satte de ljus i ett hjärta framför oss. Så fint! Det blev nästa som en extra vigselceremoni.

Vilken fest! Jag blir lycklig igen, bara av att titta på festbilderna. Vi dansade non stop till soul train-musik. DJ:n Alex Wayne spelade bästa musiken! Jag dansade i princip resten av kvällen och Ricky satt ute på terrassen och pratade med alla våra fina gäster. De hade ju inte träffat honom sedan stroken, så det fanns mycket att prata om. Bra fördelning också. Jag dansade och Ricky skötte snacket. Tips för dig som inte vill bli bakis dagen efter en fest: dansa, dansa, dansa! Då hinner man inte dricka sprit och så svettas man ut alkoholen, hehe.

Och återigen: tusen miljoner tack till alla som gjorde att vårt bröllop blev så fantastiskt lyckat! Ja, helt magiskt. Nog snackat, här kommer bilderna!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Är det här det är dans?
Jag har bytt om till dansen!
Jag och Ricky dansar
Vi rajsar loss till disco och soul
Vacker ljusceremoni
Nanna och Madde sjunger för oss
Fina gäster
Alla sjunger med
Hedda och Jeanette
Lisa och Ludde
Fint ljushjärta
Klara och Susann
Fullt med härliga människor!
Alex Wayne var kvällens DJ
Ricky släpper loss!
Full rulle på dansgolvet
Lotta och Ricky
Alla våra underbara gäster
Fullt på dansgolvet
Jag och Lotta dansar
Puss och kram
Christina och Nils
Klara i baren
Katarina dansar
Anders
Marianne
Tim och Ulf gratulerar
Mycket gott i baren
Skönt mingel
Dans moves
Kicki beställer
Mats och Ulf
Fina Lovisa
Killar i baren
Klara hänger gärna i baren!
Yey
Glada skratt
Max, Elias och jag
Nanna och Marianne
Jag kramar Petra
Monica kramar om Ricky
Mingel i bistron
Fine Ulf
Mingel mingel
Petra och Anders
Dansparty!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *