Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Härlig middag hos våra bästa och finaste grannar!

Vi blev lite ledsna när Isabell ringde för något år sedan och berättade att hon och Joakim köpt hus i Kämpinge. Vi blev vänner eftersom vi bodde grannar, i lägenheterna under/över varandra, på Snapperupsgatan i centrala Malmö. Men i nästa andetag sa hon att de hade köpt hus i Höllviken ca 400 meter från vårt sommarhus! Som vi nu bor i och ska bygga ut! Perfekt, vi kommer alltid att vara grannar! Skönt också att ha “krypavstånd” till någon nere i Höllan! Särskilt till dem eftersom vinet brukar flöda rikligt när vi träffas… Den här kvällen bjöd de på en av mina absoluta favoriter: moules frites! Och så vaniljglass med hemlagad chokladsås och vispgrädde till efterrätt. Mmmmums!

De har numera en liten söt tös som det var mysigt att få träffa (därav babysitter och gåstol som extra fina inredningsdetaljer). De har inrett sitt hus så snyggt och stilsäkert i en skön och lyxig loungestil. Inte för att jag hade förväntat mig något annat… Isabell är ju proffs på inredning och det är så inspirerande att se hur hon väljer och kombinerar färger, möbler och material. Jag älskar det runda glasbordet som står mitt i rummet när man kommer in vid entrén! Coolt också att hon har lagt en matta på heltäckningsmattan. I badrummet har de målat väggen i en mild aprikos färg. Där får jag lite 80-talsvibbar! Visste du förresten att aprikos är den färg som gör att man ser “snyggast” ut i ett badrum? Det är en färg som ger huden en fin varm ton när man tittar sig i spegeln. Sedan är det hur coolt som helst med den svartmålade tegelväggen! Och det svarta köket i andra delen av rummet. Och alla coola lampor, vaser , ljusstakar och andra inredningsdetaljer… Snyggt – med en känsla av lyx!

Tack för en underbar kväll Isabell, Joakim och Rio!

Underbar middag hos Isabell, Joakim och lilla Rio
moules frites
Häftigt med ett runt bord mitt i hallen
Skön stämning i mysig miljö
Matta ovanpå heltäckningsmattan
Cool svart tegelvägg
Coolaste tidningshyllan!
Fina detaljer överallt
Lampa med glas
Snyggt med aprikos färg i badrummet
Svart hylla mot aprikosfärgad vägg

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *