Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Visst, Hotel D’Angleterre är bättre…

Och där hade jag förmånen att bo en gång och det var fantastiskt! Kolla gärna här. Men, det är också avsevärt mycket dyrare, så det här hotellet bor vi gärna på när vi är i Köpenhamn. Jag lovade ju att jag skulle berätta mer om det och visa fler bilder, så här kommer det! Är du intresserad av inredning i allmänhet och retrodesign i synnerhet ska du bo på Hotel Alexandra i Köpenhamn! De har inrett rummen med möbler från olika danska designers och alla rum är unika. Och danskarna är, som vi alla vet, otroligt duktiga på design. Inte minst de som var verksamma på 50- och 60-talen. Faktum är att om någon säger dansk design är det detta jag ser framför mig och är man i Danmark, så passar det ju bra att bo “danskt”. Hotel Alexandra är trivsamt och personligt, med bra personal. Känns nästan som att man är på ett designmuseum. En annan fördel är att hotellet ligger på Rådhusplatsen, så det är verkligen mitt i centrum!

Om någon är nyfiken på min outfit, så är skjortjackan en födelsedagspresent från Ricky. Toppbilden valde jag för jag ser ut att ha väldigt långa ben i just den här vinkeln. Trevligt!

Benvit skjorta/jacka Gestuz, benvitt linne Rosemunde, skinnshorts Munthe, boots Scotch & Soda, axelremsväska Louis Vuitton monogram clutch med guldkedja.

Richard framför Hotel Alexandra
I foajén till Hotel Alexandra
Retromöbler på hotellet
På väggarna finns olika citat
Häftiga lampor i trapphuset
Jag och älghuvudet
Frukost i corona-tider på Hotel Alexandra

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *