Hur lyxigt kan det bli?

Min älskade Richard gav mig en fantastisk födelsedagspresent: en övernattning på anrika Hotel D’Angleterre i Köpenhamn. Det lyxigaste hotellet i Skandinavien (sägs det). Ja, jag har aldrig varit med om bättre service. När vi kom med bilen, sprang en livréklädd dörrvakt fram och öppnade bildörren. En portier kom med ett ställ för väskorna och en tog hand om bilnyckeln. För parkera själva, det behövde vi inte… Vi njöt till fullo av deras fantastiska spa, champagne och rummet! Frukosten på morgonen var inte heller att förakta. Det bästa av allt var att min dotter Nanna (som bor och pluggar i Köpenhamn) och hennes fine pojkvän Chris kom och åt frukost med oss.

Följ min blogg med Bloglovin

Man behöver inte ens hämta frukost själv

Först blev jag förvirrad när vi fick varsin lista över allt man kunde välja på från frukostbuffén. Jag menar, jag satt ju bredvid äggröran och tänkte att den hämtar man ju själv. Men det behöver man inte! Om man vill kan man bara sitta och kryssa i vad man vill ha från frukostbuffén och så springer någon annan och hämtar det. Kändes lite onödigt faktiskt. Det skippade vi.

 

1 Comment

  1. Mikael Cronhamn

    helt ok

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *