Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Passar bra med rosa den här månaden.

Men ärligt talat är bilderna tagna för ett par veckor sedan, när vi fortfarande hade kvar rhododendron i trädgården, snyft. Ja, när vi hade en trädgård kvar helt enkelt (och ett trädäck med markeringar för var nya huset ska ligga). Oavsett vilket, så passar det bra att visa upp min rosa outfit nu i oktober. Jag tycker det är snyggt att bära monokromt rosa i olika nyanser. Ja monokromt i vilken färg som helst egentligen. Det ger ett enhetligt och stiligt intryck och är ett smart sätt att få en classy look. Så gå igenom din garderob och kolla: visst kan du plocka ihop en outfit som bara går i beige, eller grönt, eller blått, eller… Snyggast blir det om du har samma ton i färgerna, det vill säga om du håller dig till antingen kalla eller varma kulörer. Annars kan det bli mindre lyckat. Men det är klart du kan “piffa till” det hela med att bryta med en helt annan färg också, som i mitt fall orange. De orange skosnörena blir en kul färgklick och kontrast!

Rosa kjol och linne Vince, rosa jacka Cos, rosa halsduk/sjal Rodebjer, väska Dior Boston bag, sneakers Blue on Blue.

I rosa outfit framför blommorna från Margareta Forslund
Favotihalsduk från Rodebjer och Dior Boston bag
Markering på trädäcket för nya huset
I rosa outfit framför rhododendron

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *