Vi ska bara fixa en p-plats vid huset först…

Men vår grävare har varit sjuk, så vi väntar på hans hjälp. Tanken är att vi ska ha en p-plats på andra sidan huset, så man kan gå direkt in i köket med matkassar etc. Men laddaren är på plats, check! Tack och lov är vår nya bil en hybrid, så det går finfint att köra på bensin så länge.Vi har testat att ladda och köra på el såklart, och det går ju jättebra! Jobbigt bara att hitta laddplatser och ladda ner appar (naturligtvis olika på olika laddstationer). Men när vi går på bio, vilket vi har gjort flera gånger senaste tiden, så har vi laddat bilen. Imorgon är det dags igen! Ticket to Paradise med Julia Roberts och George Clooney.

Mercedes-Benz nya C-Klass, visst är den fin! Härlig blå färg och häftig tvåfärgad skinnklädsel. Och belysningen kan man ha på typ “disco-lights” så den regelbundet byter mellan olika neonfärger. Och jag är så tacksam att jag slipper jättemonstret som jag körde innan. Jag syftar på Rickys stora E-Klass som nu ska säljas. Den är nu inne på lackverkstaden efter att jag skrapat hela sidan… Ja, jag sa ju att jag tyckte den var alltför stor!!! Men den är super som långfärdsbil och nu blir den tipp topp – nylackad och allt hehe.

Det är ju galet hur upp och ner allt är nuförtiden!

Med elpriserna, bensinpriserna (dieseln!), matpriserna, leveranssvårigheterna, bristen på varor/personal… Nu har vi iallafall en bil som – så småningom – kostar mindre att köra. Vi är också tacksamma att vi har byggt nytt hus, eftersom det är välisolerat och inte drar så mycket ström. Alla lampor är led och alla hushållsmaskiner är nya. Frågan är hur ofta man kommer använda bastun… och badkaret med gott samvete?

Vi hade egentligen tänkt installera en kamin i gamla delen av huset och vi begärde in en offert redan förra året. Tyvärr har kaminen vi valde stigit i pris med 10 000 kr! Drygt 30% dyrare på 1 år (och då är det ändå från Norge)! Dessutom kan vi inte få den installerad före jul, så nu struntar vi i det. Undrar när vi blir med pool och kamin… Plötsligt händer det, kanske!

Tills dess får vi glädja oss åt nya bilen! Den är jätterolig att köra och så mycket smidigare än den förra! Och som grädde på moset får man en magnumflaska bubbel på köpet!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Snygg klädsel, eller hur?
Från Landrins i Lund
Ganska snygg laddare ändå
Bubbel fick vi på köpet!
Här trivs jag!
Jag får lära mig alla finesser
Pilotglasögonen på!
Cool porjektering på marken

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *