Med alla våra älsklingar – och en liten nykomling i familjen!

Den 12/12 kl 12.06 föddes lille Sam, Heddas och Jimmys son. Det betyder att Richard nu även är morfar! En underbar liten kille! Så söt och så lik Hedda (tycker jag).

Även i år firades julen i omgångar – tre detta år. Först på julafton med Nanna, Klara och Klaras brittiske pojkvän Seth. Då körde vi julbord, Kalle Anka och allt som hör till. Sedan med Rickys barn och barnbarn på juldagen – Ludde, Lisa och supercharmige Charlie, Hedda, Jimmy och Sam. Då bjöd vi på kalkon och tillbehör och tomten kom på besök för småttingarnas skull. Slutligen kom älskade Valter och då firade vi den 28:e. Han önskade sig julbord eftersom de inte har det på samma sätt i Bryssel och det var perfekt, för då kunde vi äta upp allt det som var kvar av julmaten. Man ska alltid ha Valter som “siste man ut” för han är expert på att äta upp rester. Inga dåliga rester dock…

Det var fantastiskt att få ha alla här! Särskilt som vi inte träffar vissa av dem så ofta. Det är mysigt när de bor här så man får vakna och äta frukost tillsammans. Men det blir lite konstigt, för man förbereder julen i flera veckor och så är det full rulle i några dagar och sedan är allt över… Vi har dock behållit julgranen och juldekorationerna för de är fortfarande så fina och hyacinterna doftar fortfarande underbart. Så nästa helg ryker allt ut. Nu ska vi bara njuta av allt en liten tid till.

Alla verkade så nöjda med sina julklappar och det är så kul när det blir lyckat! Vi är själva så glada och tacksamma för allt fint vi fick. Ett exempel är den fina regnhatten från Ganni (samarbete med Barbour) jag fick av Nanna och Klara. Den har redan använts flitigt med tanke på hur mycket det regnat denna jul. Seth gav mig också en bucket hat – en fluffig ljusblå. Perfekta presenten till mig! Jag fick även en underbar Cambridge hoodie av Klara. Hon har ju jobbat där, så som stolt mamma är det ju en perfekt present. Av Valter fick jag en ljuvlig Spode-kopp som vi ska börja samla på. Lyxigt att kunna byta ut de gamla kaffemuggarna! Ricky hade som vanligt perfekta presenter: en ljusblå dunjacka från Filippa K och en ljuvlig morgonrock från Pelle vävare. Av Rickys barn med respektive fick jag supercoola glasscouper i metall från Hay. På sista bilden ser ni också det vackra blå örhänget från @nannaselenofficial som var ännu en julklapp från Nanna.

Sedan får vi inte glömma att vi firade Valters födelsedag också såklart. 30 december väckte vi honom med sång och presenter. Sedan var det dags för honom att tillbringa lite tid med pappa. Short, but sweet med alla barnen, respektive och barnbarn. Men man får vara glad för att vi har så mysigt och trevligt när vi ses och att alla vill komma hit och fira med oss! Kul också att Klaras pojkvän ville fira med oss i år. Jag är så tacksam för min älskade utökade familj!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Hedda har blivit mamma
Jag och mina älskade döttrar
Kolla vilken liten kille!
Ricky blev morfar till lille Sam
Vi börjar alltid julafton med julstrumpor
Nanna och Ricky öppnar strumpor
Många klappar under granen
Finaste paketet?
Julbrödet klart!
Vi börjar förbereda julbordet
Julsnapsglas på julduken som mormor Nanna broderat
Julens dukning
Vi börjar väl med glögg!
Julfint på bordet
Brysselkål på gång!
Ricky är en mästare i köket
Snart vankas glögg till Kalle Anka
Klara, Nanna och Seth
Köksbestyr
Julsaker överallt
Det småvarma
Röda julnaglar
Hej tjejer, nu är det jul!
Tjejerna framför granen
Jag och Seth
Mys i soffan
Puss från Nanna
Glada och förväntansfulla tjejer
Julkarusell
Systrarna Selén
Man börjar alltid med sill och snaps
Uppdukat för julbord
Nanna sminkar sig
Skinkan på plats
Kök i julskrud
Ostbricka
Nannsi och jag
Krustader på gång
Klara fick många fina julklappar
Tomteefterrätt
Klara och jag
Stilstudie av glashängaren
Seth i sin svenska t-shirt
Nanna och jag
Lisa och Charlie
Ludde och Charlie
Ludde fixade drinkar
Tomten kom på besök
Julklapp till Charlie
Charlie
Välkomnande eld
Sist ut var Valter
Mys med Valle
Jag i glitterblusen
Ricky och jag är redo att ta emot alla julgäster
En av alla mina fina julklappar
Dunjacka Filippa K, hatt Ganni och halsband Nannaselen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *