Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Äntligen en solig dag!

Nu har jag varit ledig så länge över julen så det känns riktigt skönt att börja jobba igen! Vi har fått en del nya uppdrag och kunder också, vilket gör det ännu roligare. Alla barn (kan man nog inte kalla dem längre) har lämnat oss för att återgå till sina “normala” liv, utom Klara för hon undviker att åka till London på ett tag. Känns inte så kul att åka dit eftersom britterna är extra hårt drabbade av pandemin. Hon har däremot åkt upp till Nanna i Stockholm, så hon ska bo där några veckor. Passar bra också eftersom många av hennes vänner pluggar i Uppsala. Jag ska faktiskt åka upp till Stockholm om ett par veckor. Vi ska ha en tjejhelg där Nanna, Klara och jag (och så ska jag hämta alla min nya Ganni-kläder ihhhh). Ska bli supermysigt!

Den här dagen satsade jag på en jeans-outfit. Jag gillar verkligen denim! De blå nyanserna, materialet… Det är skönt, praktiskt, lite sportigt, ganska varmt och – framför allt – snyggt. Över hela härligheten valde jag att bära min håriga ljusblå fluffjacka. Tycker själv att det blev ganska bra…

Ha en riktigt bra arbetsvecka!

Outfit: ljusblå fluffig jacka: H&M, jeansskjorta: Maje, beige ullpolo: Whyred, jeans: Gina tricot, beige höga läderstövlar: Acne, väska: Dior Bostonbag, solglasögon: Chanel.

Utanför jobbet i min fluffiga ljusblå jacka från H&M
Spaning mot solen
Härligt när solglasögonen från Chanel kommer till användning!
Blå himmel och blå fuskpäls!
Älskar min nya jeansskjorta från Majla!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *