Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag fyndar i min egen garderob!

Prickar har alltid varit mitt favoritmönster! Det är ett positivt mönster som jag blir glad av och nu är det ju trendigt igen. Den här kappan köpte jag för många år sedan och eftersom jag aldrig rensar min garderob blir saker och ting trendiga och roliga att plocka fram igen. Det gäller bara att ha tålamod! Älskar att kappan är ljust rosa och har guldknappar. Två favoritdetaljer på samma plagg! Guldbyxorna köpte jag på en Filippa K-rea och sedan jag plockade fram dem för första gången den här veckan har jag inte velat ha några andra byxor. De är superdupersköna! Mina sneakers i guld köpte jag online tack vare ett tips från Klara. Jag tror aldrig jag har fått så många komplimanger för ett par skor som för dessa – framför allt från yngre män hihi. Solglasögonen  hittade jag i min digra samling, klicka här för att se ett tidigare inlägg! Mina döttrar tyckte de var asfula när jag köpte dem för många år sedan. Vadå, jag tycker de är coola..! Sa jag och köpte dem ändå. Tur att jag inte alltid lyssnar på mina älskade döttrar. Halsbandet jag fick av dem och Valter bär jag varje dag. Jag fullkomligt älskar det! MOM och WOW!

Ha en skön dag i solen allihop!

Kappa Topshop, guldbyxor Filippa K, t-shirt Bread & Boxers, guldskor Fila och solglasögon Versace.

I prickig kappa på balkongen
Ljusrosa kappa med guldknappar
Mina guldsneakers från Fila
Härlig plats på balkongen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *