Här visar jag bara tre, men tro mig, jag skulle kunna visa många, många fler!

Jag älskar ju denim och jag älskar shorts, så vad kan vara bättre än ett par jeansshorts nu så här i mellantiden mellan sommar och höst? Man fryser sällan om benen, så nu kan man passa på att visa sina fortfarande bruna ben innan det är för sent (och man blir blek igen). Och varför inte matcha med ett par stövlar eller boots så här i början av hösten?

Denim har också en magisk förmåga att få allt att se coolare ut. En strikt kavaj eller festtopp kombinerar jag gärna med slitna jeans (eller shorts). Dessa klassiker från Levi’s köpte jag en storlek för stora för jag ville att de skulle hänga på höften. Är så glad att det är trendigt med låga jeans igen! Tycker det är snyggast (även om jag har flera par höga också hehe). Den naturvita hoodien är en för tidig födelsedagspresent från Nanna och Elias. Supercool! Den kommer jag bära under kavajer i höst!

Outfit 1: Slitna jeansshorts: Levi’s, Naturvit näthoodie: Ganni, svart skinnjacka med vita detaljer: Oui, virkad guldhatt: Ganni, vita cowboystövlar i skinn: Lena LeGer, silverfärgad skinnväska: Ganni.

Outfit 2: Slitna jeansshorts: Levi’s, genomskinlig ljusblå skjorta, med tillhörande linne: Baum & Pferdgarten, svart skinnjacka med vita detaljer: Oui, svarta skinnboots med nätskaft: AGL.

Outfit 3: Slitna jeansshorts: Levi’s, ceriserosa kavaj: Brave, vitt ribbat linne: Lindex, halsband med massor av pärlor: från Butik Underbart i Höllviken, vita cowboystövlar i skinn: Lena LeGer.

Mina shorts från Levi's passar till allt!
Tröja och guldhatt Ganni
Beige näthoodie Ganni
Guld och krämvitt är en fin kombo
Virkad guldhatt från Ganni
Sensommaroutfit
Vita cowboystövlar Lena LeGer
genomskinlig ljusblå blus Baum & Pferdgarten
Boots AGL
Rosa kavaj
Sol!
Rosa kavaj
Rosa mot det gröna
Cowboystövlar Lena LeGer
Halsband med massor av pärlor
Rosa och grönt matchar bra!
På bänken sitter jag bra!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *