Lyckad shoppingrunda med Ricky, Valter och Caroline!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag och Ricky var på sta’n med Valter och Caroline för att kolla in lite butiker… Vi hamnade bland annat på Irmas hus, som är en favvoaffär. Där lyckades både jag och Caro fynda. Hon köpte en olivgrön klänning från Sportmax och jag hittade dessa coola svarta boots med nät i skaftet. Har faktiskt aldrig sett något liknande. Kul med annorlunda kläder och skor! Märket är AGL, Attilio Giusti Leombruni collection. Jag känner att de kommer bli flitigt använda eftersom de är riktigt sköna och så gör det ju inget om det regnar, haha. Vi var även inne på Engelska herr, för Valters och Rickys skull. Ricky har beställt en ursnygg kort trenchcoat där som han väntar på…

Som vanligt när jag har köpt något nytt vill jag sätta på mig det direkt – bums! Så dagens outfit till jobbet blev mina nya boots, tillsammans med min nya jacka från Mads Nørgaard och mina svarta lädershorts från Munthe. Favoritväskan från Chanel fick hänga med!

Outfit 1: Marinblå klänning: Han København, guldsneakers: Fila, flerfärgad handväska: Mulberry.

Outfit 2: vit stickad topp: Zara, rutig kavaj med neondetaljer i gult: Mads Nørgaard, svarta boots med nätdetaljer: AGL, svarta skinnshorts: Munthe, handväska: Chanel.

Caro och jag lyckades shoppa i samma butik – Irmas hus i Malmö
Jag och Ricky på Engelska herr
Ricky och Caro på shoppinghumör
Visst är de snygga!
Snygga boots till mina svarta skinnshorts och min nya Mads Nørgaard jacka
Chanelväskan passar också bra till
Det stickade linnet är hur gammalt som helst och kommer från Zara
På väg till jobbet
Älskar min Chanel bag!
Min älskade Klara och jag

2 Comments

    • Fredrika Selen

      Tack! Vad glad jag blir för din kommentar! Det bästa är att de dessutom är supersköna.

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *