Från ett märke jag inte känner till sedan innan…

Konstigt nog, för jag brukar ha koll på de flesta klädmärken – särskilt de danska! La Rouge heter märket på den svarta långa kostymvästen. Och med risk för att bli tjatig – västar är toppen! I alla material och modeller. Värmer bra och sätter lite extra färg eller attityd till din outfit. Den här svarta västen är oerhört användbar – till byxor, kjolar, slitna jeans (som jag har idag). Man kan bära västen med bara armar eller med någon snygg blus eller polo under. Den här västen är helt enkelt rätt så stilig, tycker jag.

Outfit: svart lång dubbelknäppt kostymväst: La Rouge, ljusblå sidenkjol: Ahlvar Gallery, ljusblått linne med spets: Rosemunde, ljusblå sneakers: Ghoud, svarta solglasögon: Chanel, guldörhängen med ljusblå topas: Guldmakeriet, långt halsband med stora ljusblå pärlor: Baglady.

Svart lång väst från La Rouge
Ljusblått och svart är fint tillsammans
Framför spegeln
Halsband med stora gråblå pärlor från Baglady
Cooling, eller hur?
Ljusblå sneakers från Ghoud

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *