Följ min blogg med Bloglovin

Mina solglasögon visar hur splittrad jag är – stilmässigt!

 Nu börjar det bli dags att plocka fram solbrillorna – äntligen! Eftersom vi är mitt i en rensnings- och sorteringsfas hemma (på grund av flytt) letade jag fram alla mina solglasögon. Vilka ska slängas och vilka ska behållas? (Jag kommer förmodligen inte slänga några alls, eftersom jag är så nostalgisk.)

Riskabelt att låna ut solglasögon

Det kanske ser ut som att jag är världens mest slösaktiga som har så många och det är jag ju på sätt och vis eftersom mode är en av mina hobbys… Men faktum är att jag också är en ordentlig person som – normalt sett – aldrig glömmer eller slarvar bort paraplyer, handskar eller solglasögon. Därför har denna samling tillkommit under många år. Ända sedan jag köpte mina första Ray ban (som en av mina döttrar fick och tog sönder direkt). Därför är jag också restriktiv med vad jag lånar ut…

Skattgömma på havets botten!

Det är lite kul att se hur olika stilar jag har på mina solglasögon. Här finns allt från klassiska pilotglasögon och Jackie Onassis-varianten till mer vågade varianter. Jag kommer till och med ihåg var och när jag har köpt de flesta paren! Ett par har en extra rolig historia och det är de ljusbruna Elsa Hosk. De hittade Ricky i havet – ganska långt ut – på Kämpingestranden. Han gav dem till mig och jag blev jätteglad, för de är verkligen ursnygga! Underbara Caroline (Valters flickvän) tyckte också det, så hon lånade cyklop och snorkel och simmade omkring i havet i säkert en timme, för hon ville också hitta ett par solglasögon på havsbotten!

Nedan ser ni alla mina solglasögon. Det är allt från fina märkesbågar som Versace, Dior och Prada till mellanklassen Ray ban, Supermarket och Le Specs. Och så en del spontanköp utomlands och vintage. Ett har de alla gemensamt – de är i olika stilar, former och färger. Splittrad, javisst!

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *