Följ min blogg med Bloglovin

Vår lägenhet är såld!

Igår träffade vi de nya ägarna –  och signade kontrakt. Jippieeeee och buhuuuuu på samma gång! Det är med blandade känslor jag lämnar vår fantastiska lägenhet. Men var sak har sin tid och nu ska vi bygga till sommarhuset så det blir precis som vi vill ha vårt boende just nu. Jag säger just nu, för ingenting är för evigt. Man vet aldrig, vi kanske tröttnar på att bo i hus i Höllan.

För dig som vill titta på lägenheten en sista gång… Klicka här!

Fyra anledningar att fira!

Igår firade vi att lägenheten är såld, och att det gick så snabbt (1 ½ vecka). Vi firade att Klara förtjänstfullt kommit in på UCL i London. Vi firade att Valter fått ett fantastiskt jobb som Senior Policy Manager för miljöfrågor på ett företag i Bryssel för internationella hamnar (fråga mig inte vad det heter). Och så firade vi att underbara Caroline fyllde 25 år!

Jag och Klara sörplar i oss
Våra läskande drinkar på restaurang V
Valter och Caroline
Jag och Ricky njuter drinkar på uteserveringen

Hur firade vi?

Vi började med läskande goda drinkar på restaurang V – på uteserveringen såklart! Klaras drinkglas var en blomkruka, lite annorlunda. Sedan gick vi till Mando – denna anrika Malmö-restaurang som tydligen öppnade 1966 – fantastiskt! Där åt Ricky planka och jag valde en lyxburgare. Sååå gott! När vi kom hem, ringde vi Caroline och sjöng och hurrade. Vi saknade älskade Nanna i allt detta bara…

Klra showar
Ricky käkar planka på Mando
Min underbart goda lyxburgare

2 Comments

 1. charlotte

  Så fantastiskt roligt för er, Klara, Valter och Caroline. Klart att ni skulle fira stort . Ett stor grattis till alla inblandade.🥂🍾

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack kära Lotta!❤️

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *