Även framsidan börjar nu bli “finsida”.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Snickare Kent gör så fina trädäck till oss och vi är så tacksamma att vi snart har en terrass även på framsidan av huset! Det innebär att vi inte längre har en stor nivåskillnad från huset ner till marken och vi slipper få in en massa myror i huset. Kolla även in den smarta förvaringen av kanoten och SUP:en! De får pryda baksidan av huset och det blir riktigt snyggt. Så slipper vi pumpa upp dem varje gång. Kanhända behöver de lite extra luft när vi ska ut, men det stora jobbet är redan gjort.

Mat med boule.

Vi var och käkade med Lisa och Ludde på Barbistro i Ljunghusen härom kvällen. Man sitter så fint på restaurangens baksida, med utsikt ner mot betesängarna och havet. Maten är också fenomenal där! Jag och Lisa åt deras burgare med en jättegod blue cheese-dressing (varför får man så sällan det?), medan Ricky och Ludde satsade på Côte de boeuf. Till det drack vi ett underbart Chateauneuf du pape (inte gravida Lisa dock). Efter maten kan man spela boule på Barbistrots alldeles egen boulebana. Det är riktigt kul! Var länge sedan jag spelade, men Ludde och jag klådde lätt Lisa och Ricky haha. Jag blir en riktig tävlingsmänniska när jag väl tävlar i något. Kanske därför jag inte gör det så ofta… Det är ju alltid så kul att vinna!

Vi har hittat en bra plats för våra strandleksaker
Underbart att kunna gå rakt ut från huset, på träterrassen
Bästa burgaren på Barbistro i Ljunghusen
Côte de boeuf
Yummie!
Efter maten spelade vi boule
Bättre ett klot på magen än ett i handen...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *