Många nyanser av beige

Eller kanske snarare gräddvitt… Det här är den slinkiga sidenaktiga kjolen (som jag har nämnt tidigare, se här) och som säkert kommer bli min nya favorit. Signaturplagg, tänkte jag till och med. Och när jag väl var på gång, så köpte jag ett matchande linne också. Över har jag en tjockare tröja, för så varmt är det faktiskt inte än. Och så en nyinköpt manchesterkavaj över hela härligheten.

Kjol och linne Vince, Tröja American vintage, manchesterkavaj Closed vita boots Bukela

Följ min blogg med Bloglovin

 

Jag brukar sällan bära mönstrat…

Men den här klänningen gillar jag verkligen! Den såg inte så kul ut på galgen på Åhléns, men blev rätt cool på mig (om jag får säga det själv). Kan också bero på att färgerna är så rätt för mig (matchar till och med mitt blå nagellack)…

Klänning Hope, vita boots Bukela, solglasögon LeSpecs, väska Chanel

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *