Som vanligt blev jag så bortskämd med underbara presenter…

Här kommer tre av de fantastiska julklapparna. En ljuvlig ljusblå dunjacka från Filippa K som jag hittade på NK i Stockholm när vi var där i höstas. Den fick jag i julklapp av älskade Ricky. Det var lite roligt för när vi passerade förbi Filippa K:s avdelning på NK så sa jag något i stil med: “Här brukar jag aldrig hitta något, tycker hennes kläder är så tråkiga”. Men, så skymtade jag något ljusblått längst in – och det var denna superfina jacka! Det bästa med jackan är – förutom färgen – att man kan dra upp dragkedjan nerifrån också. Jag älskar ytterplagg med den funktionen, för ibland vill man skapa en lite boxigare känsla och då är det perfekt att kunna öppna dragkedjan på det sättet (och så slipper man känna sig så instängd)! Den andra julklappen är från mina älskade döttrar, en cool regnhatt från Ganni, i samarbete med brittiska Babour. (Är det några som har koll på regnkläder, så är det väl britter med tanke på deras väder.) Den är redan en stor favorit på grund av vinterns alla regnväder. Skånsk vinter, puh! Den tredje julklappen är det underbara örhänget som bästa Nanna har skapat. En lång silverkedja och en vacker blå sten som skiftar i olika nyanser. Det är snyggt att bara ha ett långt örhänge i ena örat och så låta andra örat vara mer neutralt. Känner mig så fin (och bortskämd) i alla dessa ljuvliga julklappar!

Min outfit: Regnhatt: samarbete mellan Ganni och Barbour, stickad blå mohairtröja: H&M, stickad blå kjol: Monki, polo i mesh med blommor i olika blå och gröna nyanser: Ganni, ljusblå puffig dunjacka: Filippa K, gröna chunky boots: Ganni, handväska: Dior, örhänge med blå sten: @nannaselenofficial.

Lila underklänning med transparent lila klänning över: Baum & Pferdgarten. Örhänge med blå sten: @nannaselenofficial.

Min nya regnhatt
Gröna chunky boots från Ganni
Väska Dior
Perfekt outfit för regn
text på hatt matchar mina boots
Varm gosig ljusblå dunjacka
Örhänge från @nannaselenofficial
Älskar den ljusblå färgen på jackan!
På väg till jobbet
En av alla mina fina julklappar

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *