Yes we did it! Vi hittade dem – alla tre!

Lördagens shopping blev otroligt lyckad! Faktiskt helt idealisk, eftersom jag hade båda mina älskade tjejer med mig på sta’n. Vi hade bestämt att vi skulle hitta de perfekta jeansen till Klara och det slutade med att vi kom hem med perfekta jeans alla tre! Det gäller bara att leta målmedvetet och inte ge upp. Annars är ju – näst efter bikini – jeans det värsta att prova. Man blir varm och svettig och man måste ta av och på skorna hela tiden för att få en snyggare känsla. Och så sitter jeansen (i mitt fall) antingen alldeles för tajt om benen eller så är de alldeles för stora i midjan.

Följ min blogg med Bloglovin

Levi’s har tillverkat de idealiska damjeansen!

Det vill säga riktigt rejält höga i midjan (de högsta Levi’s tillverkat), stretchiga, lagom tajta i benen och smala i midjan. Lagom långa och dessutom i en snygg mellanblå färg. De finns förresten även i mörkblått och svart. Modellen heter Ribcage. Den passade framför allt Klara, som har supersnygga kvinnliga former! Nanna hittade sitt, naturligtvis svarta, par jeans på Weekday. Hon var lycklig för att hon hittade ett par som var tillräckligt långa för hennes långa ben (är tyvärr aldrig något problem för mig). Vi blev alla sååå nöjda!

På uteserveringarna märktes inget Corona-hot

När solen skiner vill alla sitta ute i solen och äta. Det var riktigt svårt att hitta en plats på Malmös uteserveringar, men till slut hamnade vi på Hawaii Poké med utsikt över kanalen. Det är alltid fräscht och gott med en poké bowl. Och så lyxigt att sitta ute och äta. Jag försöker alltid fånga så mycket sol jag kan.

Jag har hittat mitt signaturplagg!

Förutom jeansfynden så hade jag ett tillgodokvitto på iisa of Malmö. Det kändes lite jobbigt, för jag brukar inte hitta så mycket jag vill ha där (och det jag vill ha är ofta väldigt dyrt). Men plötsligt händer det! Jag har nu insett att ett plagg som faktiskt passar mig perfekt är de där slinkiga långa kjolarna. De satt så snyggt på mig – alla jag provade! Hade till och med svårt att välja eftersom de fanns i så många vackra färger! Det slutade med en champagnefärgad variant. Dessutom slank ett tillhörande linne med. Det blev dyrt, men var ursnyggt! Nu ska jag spara till den duvblå kjolen också…

Tack till Nanna och Klara för en mycket lyckad shoppingdag!
Slänger in en bild på Klara och hennes gulliga väninna Ellen också. Det är så underbart att ha ungdomar hemma igen!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *