Sköna, snygga, mångsidiga – och till fyndpris!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Så mycket beröm jag har fått för mina leggings med slits och sydda pressveck! Det var en ren chansning när jag köpte dem, för jag är egentligen inget big fan av leggings, men de såg så snygga ut på bilderna och framför allt så kostade de bara 99 kronor! Ja, du läste rätt… 99 kronor! Därför vågade jag chansa. De är från H&M och jag har redan använt de på många olika sätt. De ser riktigt lyxiga ut om du frågar mig. Kolla in bilderna så fattar du (förhoppningsvis) hur jag menar. I kombination med andra, lite “finare” plagg och accessoarer så blir det kanonbra! Ett nytt favoritplagg! Jag har börjat gräva lite djupare i mammas smyckesskrin och har hittat en massa fina saker, bland annat broscher. På bilderna nedan ser ni en av de vackra broscherna.

Här kommer även en annan variant på outfit och där bär jag ett annat favoritplagg som är betydligt dyrare (även om jag köpte dem på rea) – mina svarta skinnbyxor från Day.

Outfit 1: svarta leggings med slits: H&M, beige sidenblus: By Malina, vitt linne: & Other stories, guldloafers: Ganni.

Outfit 2: poncho i vitt: Busnel, benvit oversize kavaj: H&M, svarta skinnbyxor: Day, stickad ljusbeige klänning: Bruuns bazaar, svarta boots: Scotch & Soda.

Festklädd i guld!
Nöjd med denna outfit
Snygga leggings, eller hur!
Mer strikt variant, med skinnbyxor
Gillar broschen från mamma
Härligt när vädret är milt
Lunch på High Court
Skål!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *