Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

I oktober förra året var vi på Royal Arena i Köpenhamn och såg Cher

Min födelsedagspresent till Nanna. Here we go again-turnén 2019. Och vilken konsert det var! Vilken kvinna! 74 år gammal går hon ut och rockar skiten ur hela arenan. Fantastiskt, eller skrämmande nog, uppträdde hon återigen i den kroppsnära spetsoverall som hon bar på 80-talet. Naturligtvis bar hon fortfarande upp den med glans! Det är en fantastisk karriär hon har haft – och har! Det var verkligen härligt att höra de gamla låtarna från Sonny & Cher-tiden på 60- och 70-talet. De senaste var från hennes medverkan i senaste ABBA-filmen. Vi hade en toppenkväll Nanna och jag! Det är verkligen en upplevelse att se artister live! Senast jag träffade Nanna hade hon på sig sin Cher t-shirt (jag köpte en till oss var) så då blev jag inspirerad att plocka fram min. Tidlös stil – yes!

Merch Chers turné t-shirt, jacka Sand, kjol Just, guldsneakers Fila, solglasögon Supermarket

Min snygga Cher t-shirt
Jag posar i trädgården
Hela turn'eschemat på ryggen

2 Comments

 1. Per

  Vad härligt!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tusen tack för tipsen! Just nu håller jag på att beta av Jan Guillous serie om Brobyggarna. Också ett intressant tidsdokument. Men efter att jag har plöjt dem ska jag definitivt kolla in dina tips! Tack!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *