Äntligen är älskade Valter hemma!

Vilken lycka att få hem Valter i ett par veckor! Eftersom han bor i Bryssel så blir det inte så ofta som jag får rå om honom. Ännu bättre var att Nanna och Chris mötte upp på Kastrup när vi hämtade Valter och följde med hem på söndagsmiddag. Nu fattades bara Klara för att mammalyckan skulle vara total.

Så underbart att äta god mat – chips med sikrom, gräddfil och rödlök till drinken (Aperol spritz såklart). Detta följdes av grillad oxfilé (årets första grillsession) med smashad potatis, en god sallad och ett gott rött vin. Till efterrätt blev det hembakade brownies med vaniljglass. Mums! Och så massor av prat och skratt till middagen. Jag mår som allra bäst när familjen är samlad.

Följ min blogg med Bloglovin

Tuff – men superkul – helg!

Den här helgen har varit tuff, men sååå kul. Det var lite kämpigt att komma upp i morse, med tanke på att vi inte kommit i säng före 3 på fredagen och lördagen. Och så en sen kväll med barnen igår… Puh. Men det har verkligen varit värt det! I fredags såg vi en hyllning till Aretha på Malmö live tillsammans med goda vännerna Jeanette och Claes. Det var en fantastisk kick! Hennes musik får hela livet att gunga – underbart! Sedan gick vi till restaurang Västergatan och åt en otroligt vällagad torsk och ost till efterrätt. Claes valde vinerna, och de var väl valda. Efter restaurangen hamnade vi på ett coolt ställe, Embassy. Kändes som att man var med i en maffiafilm eller något. Man ringde på en klocka och så blev man insläppt i en stor lägenhet som var restaurang och bar. Där drack vi deras GT, som tydligen är omtalad, eftersom de gör sin egen tonic.

Vi hann köpa lite nya kuddar och filtar också, så vi kan styla vår lägenhet inför försäljning.

Spännande möten med nya människor

På lördagskvällen var vi bjudna på middag till Carolina och Mats, som alltid är gästfria och härliga. De hade bjudit dit ännu ett par som numera bor i Kilimanjaro och bland annat driver ett lyxhotell i Zanzibar. Tydligen ett av väldens 100 bästa hotell. Det är respekt! Det är så fascinerande att träffa nya människor och vi hade otroligt intressanta diskussioner. Kändes som vi kunde prata natten lång, men vi fick ge upp vid 3-tiden.

Ny vecka, nya friska tag. Och absolut värt omaket att vara lite trött idag.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *