Tänk så fel det kan bli!

Det här skulle ju bli ett glädjens år, med två bröllop inplanerade. Först Jessicas och Görans (Maddis dotter) bröllop i Spanien i maj. Och sedan mitt och Rickys i juni. Ja, vi ska faktiskt gifta oss efter 12 års relation – ihhhh. Men istället för att planera för dessa båda bröllop får vi nu först planera för en begravning. Men mitt i planeringen av begravningen hade Ricky och jag bokat in provsmakning av vår trerättersmeny, med viner. Ja, vad gör man..? Livet måste ju gå vidare trots allt. Och det vet jag att Maddis också hade velat.

Sagt och gjort. Mitt i sorgen satte vi oss vid ett vackert dukat bord på High court för att avsmaka “vår meny”. De är så duktiga på High court med att göra det så fint och stämningsfullt. Bordet var dukat med vackra blommor och nystärkta vita servetter och vi kände oss så välkomna. Jag vill ju inte avslöja allt vad menyn bestod av, men jag kan säga så mycket som att det var något med lax, något med kalv och så väljer vi mellan en dessert choklad deluxe och en mer somrig variant (som vi inte kunde provsmaka än, eftersom råvarorna inte går att få tag på). Med några smärre justeringar, byte av ett vin och en typ av styckningsdetalj så var vi totalt nöjda och glada. Mer än nöjda faktiskt. Inte helt enkelt att träffa så rätt på första försöket, men det tyckte jag att kocken gjorde – såväl i valet av rätter och råvaror som i smakerna. Det satte han – à point! men så är han ju fransman också…

Ser så mycket fram emot de övriga förberedelserna inför vårt bröllop! Mycket att tänka på och att fixa! Men såklart ett kärt kärt nöje.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Lyxigt att få avsmaka vår bröllopsmeny
Förrätten är en sorts laxtartar
Musigt vitt vin, med smak av äpple
Huvudrätt kalvfilé
Smakrikt rött vin
Chokladdessert extra allt
Ricky är nöjd

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *