Bästa souveniren

Vi tycker det är kul att servera öl i olika glas, beroende på ölsort och hur stor öl man dricker. Det är svårt att hitta ”riktiga” restaurang-ölglas i butiker, så vi ”tar hem” glas från våra resor istället. För det mesta brukar jag fråga i baren/restaurangen/hotellet ifråga om jag får köpa ett ölglas. Då brukar jag – oftast – få glaset utan kostnad. Men ibland (när andan faller på och jag har en stor handväska) så kan det hända att ölglaset ”slinker ner” i den. Ni som känner mig vet hur otroligt ärlig jag är, så detta är den enda kriminella handling jag har begått i hela mitt liv. Fyyyy på mig!​

Följ min blogg med Bloglovin

Ärlighet varar längst

I Utrecht hittade vi faktiskt en butik som sålde superfina restaurang-ölglas och då köpte jag flera fina glas i min favoritform – som är kupa – och betalade glatt 50 kr per styck. Om någon vill ha info om var den butiken ligger, så är det bara att höra av sig. För jag vill ABSOLUT inte uppmuntra någon till att stjäla!

 

Skål!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *