På tisdags- och torsdagsmorgnarna simmar Ricky på Kockums fritid. På vägen hem därifrån kör han alltid förbi Fiskehoddorna i Malmö, som ligger mitt emot Malmö museum. Där köper han den fisk de fångat för dagen och tillagar till mig på kvällen. Färskare kan det inte bli. Och inte bättre heller.

Bästa julklappen!

Den här morgonen var det extra lyxigt, för Richards syster Maddis och man Ulf kom på besök. Havskräftor stod på menyn – mums! Finns det något godare än skaldjur? Vi ville också inviga vår nya skaldjursplatå, som vi fick i julklapp av Rickys barn Hedda och Ludde och deras Jimmy och Lisa. Så här fint blev det. Efterrätten var inte heller att leka med. Mangosorbet med hallon, passionsfrukt och sött bubbel.

Följ min blogg med Bloglovin

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *