Kanske inte så mycket en spons som en väntjänst…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och naturligtvis en nyfikenhet för allt som är nytt och spännande. Särskilt när det är något nyttigt och naturligt. Och jag är ju – som bekant – gärna med “där det händer”. Jag fick en fråga av min kära väninna Kicki, som är gift med Harry, som jobbar med denna spännande produkt. Kicki undrade om jag ville testa ett kosttillskott som heter Appethyl och sedan få ge ett “testimonial” och bli fotad och filmad. Såklart ville jag det!

Appethyl är utvecklat vid Lunds universitet och jag hade till och med förmånen att få träffa professorn som uppfunnit denna produkt. Appethyl innehåller thylakoider från spenat som kan bidra till ökad mättnadskänsla, god kosthållning och minskat småätande. Det sägs även kunna kontrollera vikten.

Alla “modeller”, fotograf/filmare Kicki och ansvariga för kosttillskottet träffades i Kornheddinge som ligger nära Staffanstorp i Skåne. Och vilken underbar plats – helt okänd för mig! I maj är ju naturen som allra vackrast; björkarna har musöron, alla träd och blommor knoppas och är sprickfärdiga av vårkänslor. På denna plats var det så frodigt och grönt och eftersom det är en gammal mjölkvarn, så forsade åns vattnet lekfullt under den varsamt renoverade kvarnbyggnaden. Tydligen är detta en plats för events, fester, utställningar och konserter. Eller som de uttrycker det på sin hemsida: “Här finner du en avslappnad och kreativ mötesplats – du är i en grönskande oas omgiven av Höjeå – med stora fönster utåt den skånska slätten. Här ni kan föra kreativa samtal om angelägna ämnen och vi möblerar utifrån syftet med ert möte.”

Denna photo shoot blev en härlig och varm upplevelse! Alla som tog emot mig och jobbade under dagen var glada, peppande och härliga kvinnor! Det blev en rolig dag och en skön självförtroendeboost för oss som deltog, tack vare alla glada tillrop och positiva kommentarer. Kicki var en fantastisk fotograf och lyckades få mig att koppla av och känna mig trygg.

Åh, jag glömde nästan nämna den underbart goda lunch vi bjöds på! Kronärtskockssoppa med rostade pumpakärnor och hembakad foccacia med hemgjort pesto. Allt tillagat på plats, med råvaror som vuxit på gården. Fantastiskt!

Jag har bara ätit Appethyl i drygt två veckor, så jag ska fortsätta en tid till med produkten för att hinna få full effekt. Men redan nu har jag känt en viss effekt och jag ser mycket fram emot att få ett ännu bättre resultat!

Fortsättning följer!

Dagens outfit: Ljusblå klänning med ögon: Zara, ljusblå kavaj med guldknappar: Sand, ljusblå ullig jacka: Ellesse, jeans: H&M, sneakers: Ghoud, handväska: Dior.

Samarbetet mellan fotografen, mig och uppdragsgivaren var otroligt positivt!
Kornheddinge kvarn är så vackert!
Vi diskuterade hur bilderna skulle tas.
Samarbetet mellan fotografen, mig och uppdragsgivaren var otroligt positivt!
Många bilder blev det...
Vi tog många bilder nere vid Höje å
Om man inte har skärmar, kan man alltid använda sin handväska!
Kicki är otroligt fokuserad.
Under äppelträdet...
Fler bilder under äppelträdet
Goda skratt med härliga kvinnor!
Salarna för konferenser var helt underbara!
Vi tog några bilder inomhus också.
Vacker utsikt åt alla håll!
Appethyl i pulverform med citronsmak

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *