Vi bor mitt i centrala Malmö. Verkligen mitt i. Och jag älskar det! Vi köpte vår lägenhet för 7 år sedan, innan den kom ut på marknaden. Vi blev inbjudna till en förhandsvisning och tittade på lägenheten vid lunchtid. På kvällen köpte vi den. Faktum är att jag la det sista budet när Ricky satt på toa. ”Får vi den om vi lägger 50 000 kr till? Ja, men då gör vi det!” Jag hoppade och dansade runt när Ricky väl var klar. Den är våååår!

Inte sekelskifte, utan mer industristil.

Det jag gillar med vår lägenhet (och anledningen till att vi köpte den direkt) var att den har 3 skapligt stora sovrum så båda tjejerna fick varsitt. De fick välja mellan ett mindre sovrum med egen walk in closet eller ett större sovrum med eget badrum. På det sättet undvek vi bråk. Våningen är i två plan och har en stor balkong på varje plan: en för att grilla och äta ute på och en för solstolarna. Perfekt. Och köket! Världens bästa partyrum. Kolla bara in färgen på köket! Precis när vi flyttat in hade vi en housewarming med 150 personer bjudna. Jag tror att det var åtminstone 80 personer hos oss – och alla höll sig i köket. Det var lite trångt…

Här kommer några bilder på lägenheten. Jag är inte bästa fotografen, men du får i alla fall lite känsla för hur den ser ut.

 

Följ min blogg med Bloglovin

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *