Och årets nya vita sneakers.

Mycket är transparent och halvgenomskinligt i modet nu. Det är coolt, men nu gäller det att tänka till: vad ska jag ha under det genomskinliga plagget? Det här tycker jag blev en fin kombo. Gillar silver-denimkorsetten, men den hade känts lite väl avklädd nu så här på vårvintern. Då är det perfekt att bära något över, som täcker lite!

Årets sneakers blev ett chunky par från italienska MSGM. De är ljuvligt sköna och jag föredrar den kraftigare varianten av sneakers framför de klassiska platta retromodellerna, typ Adidas. Dessa är så fina med sina ljust gula detaljer. Diskreta, men ändå med det där lilla extra.

Outfit: Transparent silverjacka: Zara, silver-/denimkorsett: Zara, jeans: Mosh mosh, vita sneakers: MSGM.

Silverkorsett Zara
Vita sneakers MSGM
Silver och jeans är en bra match.
Silverkorsett H&M
Slitna jeans från Mosh mosh
Lagom partyklädd
Vårens nya sneakers från italienska MSGM

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *