Det började med att jag köpte ett par svarta platå-UGG.

Då kunde jag plötsligt tänka lite nytt – naturligtvis med utgångspunkt i min egen omfattande garderob. Det är så kul när ett nytt plagg öppnar för nya möjligheter! De här ljuvligt sköna UGGsen innebar nämligen att jag ville att resten av min outfit också skulle vara bekväm och skön. Jag plockade fram mina leggings från Pringle by H&M och en härligt oversize tröja från Hope. Min klassiska beige kappa från Stella McCartney bröt av fint mot allt det svarta. Och så lite Burberry-detaljer på det. Tada!

På bilden längst ner har jag dressat upp inför en 3-rätters på Skanörs gästis. Jag älskar färgen på min nya skinnkjol! Och jag blev glad när jag upptäckte att jag hade en slipover i exakt samma blå kulör i garderoben! Blått är flott!

Outfit 1: Beige ullkappa: Stella McCartney, svart ulltröja: Hope, leggings i svart, med vita revärer: Pringle by H&M, svarta platåboots: UGG, keps och halsduk: Burberry, svart mössa: Pringle by H&M, svart handväska: Gucci.

Outfit 2: Blå skinnkjol med knappar och skärp: 2NDDAY, blå slipover: Norr, vit blus med puffärmar: Ganni, beige höga stövlar: Acne.

Boots Ugg och väska Gucci
Snygg kappa även från sidan
Adderar lite Burberry i form av halsduk och keps
Min älskade kappa från Stella McCartney
Kepsen i handen
Mina sköna leggings från Pringle by H&M
Svart ulltröja Hope
En öl i solen är aldrig fel
Myskläder deluxe
Svart och beige är snyggt tillsammans
Min nya knallblå skinnkjol från 2NDDAY

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *