Sommarens snyggaste vita sneakers!

Vita sneakers måste man bara ha – passar verkligen till allt! Mina förra favoritsneakers från Blue on Blue har två år på nacken och börjar bli lite slitna, så det var dags att köpa ett par nya. Den här gången blev det ett chunky par från Bally och de är inte bara snygga och lite annorlunda i designen, men det stora guldspännet på sidan. De är dessutom otroligt mjuka och sköna och perfekta att gå långt i! Skinnet är mjukt som handskskinn!

Kolla in väskan!

Visst är den cool? Den perfekta väskan för sommaren eller när man ska ut på kvällen (eller när man ska shoppa mycket och behöver ha fria händer). Det är nästa lite army-style över den. Man kan “koppla bort” de olika delarna efter behov. Det finns en liten väska för typ mynt och läppstift (lypsyl), en för solglasögonen (eller glasögonen) och en för plånbok och/eller mobil. Supersmart – och snyggt! Den hittade jag i min favoritaffär i Bryssel – Essentiell Antwerp. Den fanns i starka färger också, men jag la band på mig och valde den krispigt vita – alltid lika fräscht!

Outfit 1: Vita sneakers: Bally, gråsvarta jeans: Arket, beige lurvig teddyjacka: Penn & Ink, vit väska med 3 delar: Essentiell Antwerp, vit t-shirt: Hope, beige stickad tröja: by Malene Birger, solglasögon: Le Specs.

Outfit 2: Blå oversize jeanskavaj: H&M, jeans: Mos mosch, vit långskjorta: Abscence of colour, blå scrunchie: Ganni, blå örhängen topas: Guldmakeriet.

Outfit 3: rutig kappa: Acne, vit väska med 3 delar: Essentiell Antwerp

Vita sneakers från Bally som matchar min nya väska från Essentiell Antwerp
Vita sneakers är snygga till allt
Tre-i-en väska från Essentiell Antwerp
Cool väska

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *