Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Det var värt att sitta uppe till klockan 24!

Pringle är ett märke som jag har minnen av från min ungdom. När jag gick på gymnasiet – Katedralskolan i Linköping på 80-talet – skulle alla ha Levi’s jeans 501 och en lammullströja eller -kofta från ett speciellt brand. Pringle, Lyle & Scott, Alan Paine eller Lacoste var godkända. Om det fanns några synliga märken på kläderna så skulle de helst sprättas bort… Vi hade ofta pikétröjor under, gärna Lacoste. På fötterna bar man Docksides seglarskor eller pennyloafers från Dexter. När man bar kjol så var det en helveckad marinblå ullkjol som gick till knäna, eller skotskrutig med säkerhetsnål. Jag hade till och med knästrumpor med tofsar, kommer jag ihåg. Snacka om att vi alla såg ut som ett gäng MUF:are!

Tillbaka till Pringle. Förra hösten hade H&M ett samarbete med Pringle of Scotland och jag såg direkt i H&M-butikens skyltfönster på Gustav Adolfs torg att det här var något för mig. Många av kläderna såg så där ljuvligt mjuka och sköna ut – och samtidigt sportigt snygga. Jag vakade därför till klockan 24 natten innan kläderna skulle börja säljas online och så klickade jag hem alldeles för många. Men jag använder dem ofta! De är sååå sköna och i fin kvalitet. Jag gillar att H&M gör designsamarbeten så att vi vanliga dödliga har råd att köpa designerkläder! Snart ska jag nog göra ett inlägg om alla mina fina myskläder. Känns som att det är läge för det i dessa pandemitider.

Outfit från topp till tå: Rosa mössa med dekaler: Mads Nørgaard, rosa jacka: Svea, Silverväska Ganni, rosa ullpolo: Benetton, golfrutig ulltröja: H&M i samarbete med Pringle of Scotland, Grå mjuka byxor: H&M i samarbete med Pringle of Scotland, vita pälsstövlar: Inuikii.

Klaras tröja har jag faktiskt stickat själv, men det var på den tiden när mamma levde och jag kunde lämna över stickningen till henne så fort det blev fel…

En stunds paus i solen
Klara och jag försöker att INTE kisa mot solen
Älskar min dress från Pringle of Scotland
Klara och Richard myser i solen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *