Det är underbart att ha åtminstone en “finsida” intill huset!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vår lilla oas är till och med fint planterad – av vår trädgårdsdesigner Anders Mårtensson och hans coola assistent Sanna. Nu växer Hakonegräs, buxbomsbollar, manshög bokhäck, rödbladigt hundkex och små ängsliga piprankor, som förhoppningsvis växer sig stora nog för att orka klättra upp på de fyra träportalerna! Det är mycket att vattna och vi håller tummarna för att inget vattningsförbud införs i Vellinge kommun inom det närmaste. Men det blir så himla fint och är så skönt att ha en oas, där vi kan sitta – i motsats till grustaget på framsidan, haha. På trädäcket i mitten (där solstolarna står idag) ska vi ha två enkla bänkar mitt emot varandra. Det blir mitt sommarprojekt att fixa de bänkar vi har – slipa ner och måla om dem i samma svartbruna färg som vi har på väggen vid utemöblerna.

Färgstark klänning!

Härligt med färgstarka kläder mitt i allt det gröna! Den här sommarklänningen från Ralph Lauren köpte jag för flera år sedan på en outlet i Frankrike. Funkar fortfarande, särskilt när man är solbränd. Vi fick förresten en jättefin utetermometer av Katarina och Claes när de besökte oss i helgen. Passar perfekt på huset!

Outfit: Randig tajt klänning: Ralph Lauren, krämvit puffig dunväst: inköpt i Bukarest för tre år sedan, vita sneakers: BlueonBlue, blå solglasögon: Supermarket, vit bh med blommor på bh-banden (eftersom jag visar så mycket av den): Marie Jo Avero.

Med vit puffig dunväst
Älskar vår nya trädgård på baksidan!
Vi har fyra portaler som pipranka ska klättra på
I min vita dunväst håller jag värmen!
Träterrassen löper längs hela tillbyggnaden
Så härligt att äntligen ha ett generöst trädäck!
Vår nya fina utetermometer som vi fick av Kataria och Claes
Katarina och Claes inviger vårt nya kök
Ricky trivs, även om det inte ser så ut

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *