I alla de former…

Så fort jag kommer hem från jobbet så kastar jag av mig “jobbkläderna” och alla smycken och tar på mig mys, som jag brukar säga. Det är plagg som är bekväma, gosiga – och snygga! Jag lägger faktiskt en del pengar även på myskläder, för jag vill känna mig fin även när jag går omkring hemma. Så även när det gäller myskläder har jag lyckats samla på mig ett rejält gäng. Jag ska nog göra ett inlägg bara om myskläder förresten (det är ju detta också på ett sätt, men då lovar jag att även visa bilder på mina skönaste och finaste hemmaplagg).

Jag är sponsrad av mini activewear – dra nytta av det du också!

Därför blev jag extra glad över erbjudandet att marknadsföra träningskläder från miniactivewear.com Det är visserligen som sagt träningskläder, men de funkar precis lika bra som myskläder, om du frågar mig. Kläderna är utan sömmar, supermjuka och smickrande för figuren. Med andra ord håller in på rätt ställen. Företaget Miniactive wear ligger i Edinburgh, Skottland och startades under pandemin. Passande, eftersom många har arbetat hemifrån och därför kunnat gå omkring i myskläder. Dessutom har det blivit fler helgkvällar framför TV:n under pandemin. Inte lika många fester och utekvällar. Och så har många tagit chansen att träna mer. Genom att spara in på restider fram och tillbaka från jobbet har det blivit tid över för det där man sällan hinner – träning!

Det bästa av allt är att du nu kan köpa deras fina kläder med 20 % rabatt! Ange koden FREDRIKA20 i kassan så aktiveras rabatten. Kolla in alla deras fina kläder! Bara gå in på följande länk: https://www.miniactivewear.com/r?id=p8dcnh

Här sitter jag bra i soffan hemma
På crosstrainern
I mina mysiga trän ingskläder från miniactive wear
Hemma i soffhörnet har jag det toppen!
Träning med rockring
Jag gillar mitt nya träningsset
Mys i sammetssoffan hemma

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *