Två vintriga outfits.

Eller halvvintriga kanske. Idag, med den kyla vi har nu, är mina vintriga outfits betydligt vintrigare. Mössa, tjocka vantar, strumpor! och rejäla kängor är det som gäller! De översta bilderna tog Nanna och jag under en av julhelgens promenader. Så mysigt att promenera med henne och få snacka om allt mellan himmel och jord! Och havet är så fantastiskt vackert, oavsett årstid. Och vinden blåser alltid i Skåne. Extra fokus på det vackra halsbandet med äkta stenar i flera mjuka toner. Från Nannas kollektion såklart!

Denim on denim, blue on blue, Canadian tuxedo. Kärt barn har många namn. Är det något som aldrig tycks gå ur tiden, så är det denim. Älskar det! Alla typer av plagg. Ricky gillar inte det så mycket, förutom de obligatoriska jeansen då. Men jag bryr mig faktiskt inte om det, för jag tycker det är världens bästa, snyggaste och mest mångsidiga material. Här har jag valt att plocka fram ett par riktigt tajta jeans. Tycker det är snyggast till den oversize jeansjackan. Tajt upptill och rymligt nertill, eller tvärtom. Passar mig bäst, har jag insett. Även här lägger vi fokus på det vackra långa örhänget med en blå sten som skiftar i olika toner. Från Nannas kollektion såklart!

Outfit 1: Rutig kappa: Acne, svart/beige salt och peppar kavaj: Ganni, beige ullpolo: Whyred, mörkbruna skinnbyxor: Frontrow, guldsneakers: Fila, halsband med äkta stenar: @nannaselenofficial.

Outfit 2: Rutig oversize jeansjacka: Tommy Hilfiger denim, tajta jeans: Gina tricot, höga svarta läderstövlar: Acne, svart ullpolo: COS, ljusblå dunjacka: Filippa K, ljusblå mössa: Ganni, svart vintage handväska: Gucci, örhänge blå sten i silverhänge: @nannaselenofficial.

Kappa Acne, kavaj Ganni, polo Whyred, halsband @nannaselenofficial
Skinnbyxor Frontrow, guldsneakers Nike
Härliga vindar på stranden
Guldiga sneakers Nike
Vid badhytten
Happy!
Älskar stranden året om!
Jeans Gina tricot, jeansjacka Hilfiger denim, stövlar Acne, tunn  ullpolo Cos
Örhänge @nannaselenofficial
Örhänge @nannaselenofficial
Handväska Gucci vintage, dunjacka Filippa K, mössa Ganni
Älskar min boxiga dunjacka!
Varm och skön outfit
Denim on denim

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *