Smycken är ett minne för livet.

Nu är jag (och mina barn) snart i den åldern när jag börjar se fram emot barnbarn. Ingen stress Valter, Nanna och Klara! Ricky har redan fått två underbara barnbarn och min syster också. Flera goda vänner har också hamnat i den lyckliga situationen att de får njuta av sina barn i miniversion. Det måste vara en otroligt häftig känsla!

Smycken kan signalera lyx, humor, personlighet eller visa en åsikt.

Tycker du, liksom jag, att det är svårt att hitta på bra presenter till barn och barnbarn? Särskilt doppresenter eller precis efter födseln när de nyblivna föräldrarna drunknar i grattis-presenter från nära och kära. Och så vill man gärna ge något riktigt fint som kan bli ett minne för livet. Därför älskar jag att ge bort smycken! De väcker så många fina minnen och när man bär dem, kommer man alltid ihåg var, när och av vem man fick smycket. Förutom såklart att man känner sig fin.

Vill du ge bort örhängen – välj sådana som är anpassade för barn!

Det finns speciella örhängen som är framtagna och tillverkade speciellt för barn. Där storleken – och framför allt – materialet är anpassat efter barn. Jag blev kontaktad av bloggen https://susannafalken.com/blogs/news/ och där kan man läsa allt om hur man väljer rätt örhängen att ge till barn. Liksom en massa annan bra info om hur man rengör och förvarar smycken.

Bästa barnörhängena är allergivänliga och hållbara. Barns hud är känsligare än vuxnas och därför måste materialet vara snällt mot huden. Titan, kirurgiskt stål eller silver är bra material, liksom plast. Om du väljer silver, se bara till att det är äkta silver som inte innehåller nickel. Om barnet har hål i örat är det också viktigt att hålet i örat har hunnit läka ordentligt innan man sätter i nya örhängen. Tänk också på att barnörhängen ska vara mindre i storleken, så de passar små söta öron.

Mitt bästa tips: välj smycken från www.susannafalken.com

Där hittar du alla smycken du kan önska till ett barn, eller varför inte till dig själv! Jag ska definitivt unna mig något fint därifrån! Känns skönt att veta att alla de vackra smyckena är allergivänliga och tillverkade i säkra och etiska material.

Det tycker jag känns tryggt och bra.

Blommor i park

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *