För den här jackan blir man verkligen glad av!

Varm och go och stor och så gör den mig pigg och glad. Tänk var lite färg kan göra! Den här gången satsar jag på ruta på ruta… Nu har jag faktiskt en hel del plagg från Burberry. En kjol, som Ricky köpte till mig i Helsingborg, en trenchcoat, som jag köpte vintage från @mamsellvintage, en keps, en liten väska och så nytillskottet som jag fyndade i London: en klassisk Burberry-halsduk. Det gäller nog att inte sätta på sig allt på en gång, hehe.

Här har jag kombinerat olika rutor, så kavajen i svart- och rödrutigt är från Ganni (har en kjol till också). Tycker det är kul att mixa plagg med samma typ av mönster, men i olika färger. Mode är så kul!

Psst! Kolla in all snö! Det är nog den snö vi får i Skåne i vinter, tyvärr.

Outfit: Rosa dunjacka: Svea, svart/vitrutig boxig kort kavaj: Ganni, ullkjol från Burberry, svart stickad mössa: Pringle by H&M, svarta höga läderstövlar: Acne, rutig halsduk: Burberry, örhängen Guldmakeriet i Malmö.

Jacka Svea, stövlar Acne
Mössa Pringle by H&M
Ljuvligt med all härlig snö!
Mixade rutor
Självlysande rosa jacka från Svea
Vintage halsduk Burberry
Jag syns iallafall!
Let's fly away!
Rosa mitt i allt det vita
Ruta på ruta

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *