Bästa presenten till dig själv – eller någon (annan) du tycker om!

Min otroligt begåvade och kreativa dotter Nanna har nu – på allvar – börjat marknadsföra och sälja sina superfina smycken. Skapade av äkta stenar i olika färger. Det bästa för mig är att om jag väljer ett halsband med stenar i många olika färger, så passar det alltid till mina färgglada kläder! Är du mer typen som klär dig i neutrala färger eller svart, vitt och beige så kan ett halsband från @nannaselenofficial vara färgklicken din outfit behöver! Och är inte detta bästa presenten till någon kvinna eller man du känner! Snart är det studenttider…

Jag är extra glad över att Nanna döpte ett av sina halsband till Barbro. Det hette nämligen min mamma – och även jag heter Barbro i mellannamn.

Min älskade Nanna är modedesigner, utbildad i Köpenhamn på Fashion Design Akademiet och tillskärarakademien i Göteborg. Hon jobbar idag för den internationellt hyllade designern Selam Fessahaye i olika projekt (som bland annat klätt Beyonce, Seinabo-Sey, Mapei och Sabina Ddumba och så designade hon rosa bandet 2020). Nanna jobbar även i Gannis konceptbutik på Norrlandsgatan i Stockholm. Men nu är det dags för hennes egen design!

Först kommer några bilder av mig i mitt fina halsband och sedan får du njuta av mer proffsiga bilder från @nannaselenofficial, se vilka som är inblandade i projektet nedan. Och mitt tips till dig är: skynda dig att beställa innan smyckena tar slut!

Min outfit: gul stickad tröja: Gestuz, stickad orange/rosa långkofta: Lollys laundry, beigemelerad kavaj: Ganni, svarta byxor: by Malene Birger svarta höga boots med guldspänne: Bukela, halsband med stenar: @nannaselenofficial.

Teamet bakom smycken och plåtning
Creative Director & Designer: @nannaselenofficial
Stylist & Creative Consultant: @wilmaulfberg
Photography: @oliviahb
Model: @amosge6666
Agency: @mikasstockholm

Färgglad outfit i solen
Gult och orange stickat
Jag har till och med matchat nagellacket
Stickat på stickat
Hej där är ju solen!
Mitt fina halsband skapat av Nanna
I bilen på väg till Köpenhamn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *