Och en festligare variant av grått är silver.
Till detta passar en annan av höstens trendfärger – vinrött.

Jag har en hel del grå kläder i garderoben. Bland annat “trollade jag fram” den här långa grå ullkappan Erich Fend från gömmorna (bilderna längst ner på sidan). Kvalitet lönar sig och den är ju helt rätt just nu! Ända sedan 80-talet har jag gillat grått. Grått och vinrött hör verkligen 80-talet till! Och det är klart att det är bra färger på hösten. Lite dovare, mörkare och mjukare. Allt började egentligen med att jag fick en fantastisk födelsedagspresent av min älskade dotter Klara. Två par vinröda tights; ett par täta och ett par i spets (dem sparar jag till ett festligare tillfälle) från Calzedonia. Jag kom på att de blir ursnygga till mina gråa plagg och tänk så stor skillnad ett par färgglada tights kan göra!

Jag har förmånen att ha en omfattande garderob, med så många plagg i så många olika färger och stilar att jag skulle kunna fixa ihop hur många snygga outfits som helst. Hemligheten är att jag har sparat favoritplagg och genom att kombinera ihop ett nyinköpt plagg med ett äldre blir det mycket roligare och mer spännande tycker jag. Vad tycker du?

Outfit 1: Kritstrecksrandig herrkavaj: Gant, ärvd av Ricky, silverlinne och silverkjol: H&M, svarta kängor i läder och nät: AGL

Outfit 2: Grå mohairkofta med strassknappar: H&M, grå byxkjol i ull: H&M, vinröda tights: Calzedonia, vinröda loafers: Kroll, virkad guldhatt: Ganni, rutig kappa: Acne.

Outfit 3: Lång grå ullkappa: Erich Fend, guldbeige vida byxor: Second female, grå tajt ärmlös topp i ull: Fransa vintage, vita sneakers med guldspännen: Bally, solglasögon: Le Specs, handväska i orange/mörkblått/naturvitt: Mulberry.

Silverlinne och silverkjol från H&M
Silver är en roligare form av grått
Croppat silverlinne och matchande kjol
Hela setet i silver är från H&M
Kavajen har jag ärvt från Ricky
Grå kofta med silverknappar H&M
Vinröda strumpbyxor
Guldhatt från Ganni
Rutig kappa från Acne
Vinröda loafers
Vinrött är en annan av höstens trendfärger
Vinrött och grått passar bra ihop
Lång grå kappa och grå topp
Färgklicken är väskan från Mulberry
Byxor i guldbeige från Second female
Solglasögon Le Specs
Vintage-topp i grått
Älskar dessa vida byxor!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *