Lite färg mitt i allt elände.

När allt känns hopplöst: Maddis är borta, vädret är grått härnere i Skåne och Ryssland har invaderat Ukraina får man pigga upp sig med annat, till exempel lite färgglada kläder. Löjligt och futtigt kanske, men jag gör ett försök. När jag ska välja färgglada kläder blir det gärna ljusblått (som alla redan vet vid det här laget).

Jag tror jag skulle kunna sätta ihop säkert 30 olika outfits i bara ljusblått – för alla olika väder och temperaturer. Mycket praktiskt när vi går och ser en fotbollsmatch med MFF… (Jag har naturligtvis även halsduk och MFF-hoodie.)

Den här söta klänningen från Stine Goya hittade jag i en vintagebutik och det är så kul nu att man helt struntar i om det är sommar eller vinter. På sommaren bär man kanske klänningen som den är, med sneakers, tunna sandaler (eller de senaste chunky varianterna). På vintern har man en polo och jeans under klänningen, eller en tröja, dunväst eller kofta över. Och så boots eller stövlar till. Lätt som en plätt. Och flexibelt och smart.

Outfit: Ljusblå fluffig jacka: H&M, ljusblå klänning: Stine Goya, stickad beanie: Ganni, jeans: Gina Tricot, dunväska: Mads Nørgaard, sneakers: Ghoud Venice, blå örhängen: Guldmakeriet i Malmö.

Klädd för kylig dag
På väg till jobbet
I bilen på väg till jobbet
Ljusblått mitt i det gröna
Min man är så stylish i sin Gulf-jacka
Steve McQueen i sin Gulf-jacka i filmen Bullit
Älskar min puffiga väska!
Framför spegeln i hallen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *