De här bilderna togs för ett år sedan…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Men kläderna är så klassiska att de kommer vara aktuella många år framåt. Den här kjolen från Burberry fick jag i present av min älskade Ricky, annars brukar jag inte handla så här klassiska – och dyra – plagg. Vi handlade kjolen i Helsingborg för säkert 5 år sedan, men den hänger troget i min garderob och kan plockas fram precis när som helst. Jag tycker att det är kul att kombinera den på olika sätt, för att göra den mer eller mindre strikt. Den passar till exempel väldigt bra till min beige kavaj från Ganni! Blir lite mitt emellan klassiskt och leisure. Men visst passar de här kläderna på vårt otroligt vackra kontor – High Court i Malmö (alltså vi hyr bara ett litet rum där)!

Outfit: klassisk rutig kjol: Burberry, vit tunn ullpolo: COS, beige kavaj: Ganni, beige stövlar: Acne.

I trappan till High court
Kavaj Ganni, kjol Burberry, stövlar Acne
Älskar den här kavajen från Ganni!
Vid dukat bord
Välklädd i vackra plenisalen
I den här outfiten känner man sig klassiskt välklädd
Sitta fint

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *