Och jag fortfarande kunde ha bara ben och linne.

Redan nu i slutet av oktober drömmer jag mig tillbaka till sensommarens varma och soliga dagar. Och det är långt kvar till nästa sommar… Kolla bara in hur fint vi hade det när vi besökte Dahliafarmen på Österlen tillsammans med Katarina och Claes. Ja ja, det är bara att bita ihop. Den här ljuvliga svarta bustiern köpte jag under mitt senaste Stockholmsbesök, i Gannibutiken hos Nanna såklart. Jag tycker den är fantastisk! Kolla bara in de vackra bruna stenarna som hänger längs fållen nertill! Den matchar perfekt Nannas fantastiska halsband med äkta stenar! Bustiern sitter som en smäck och formar kroppen på ett bra sätt!

Den beige ballongkjolen från Hunky dory har säkert minst 10 år på nacken, men känns kul och trendig igen! Till den passar det fint att kombinera med något tajt upptill som till exempel den här svarta kavajen som markerar midjan på ett fint sätt.

Outfit 1: Svart lång bustier, med bruna pärlor längs fållen nertill: Ganni, vita jeans: Dondup, stickad guldhatt: Ganni, handväska i orange/blått/benvitt skinn: Mulberry, vita chunky sandaler: Buffalo, solglasögon: Le Specs, halsband: Nanna Selén.

Outfit 2: Svart kavaj med insvängd midja: H&M, beige ballongkjol: Hunky dory, vitt linne: Lindex, svarta solglasögon: Chanel, Svarta sandaler: Arket.

Korsett linne Ganni
Väska Mulberry
Bruna pärlor längs med fållen på bustiern från Ganni
Stickad guldhatt Ganni och halsband från @nannaselenofficial
Katarina och jag på Dahliafarmen Österlen
Ballongkjol Hunky dory, kavaj H&M
Solglasögon Chanel
Kavaj H&M kjol Hunky dory
Linne Lindex Solglasögon Chanel

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *