Leopardmönstrat har jag aldrig använt tidigare…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag hade faktiskt väskan och hårspännet sedan tidigare, men det räknas inte riktigt. Det är ju “bara” accessoarer. Men sedan jag köpte den leopardmönstrade klänningen från Ganni går jag gärna “all in”. Min första leopard var den lurvigt mjuka och gosiga fanny packen från Baum & Pferdgarten som jag hittade i min favoritbutik i Helsingør. Den gör vilken outfit som helst roligare och kaxigare. Alltid kul att addera något som “bråkar” och sticker ut lite. Annars blir det för slätstruket.

Det känns kul med leopard, för på ett sätt känns det klassiskt. Färgerna svart, naturvitt och beige är ju klassiska, men när man kombinerar färgerna i ett djuriskt mönster blir det genast piggare och roligare. Älskar modellen på den här klänningen! Den är oversize på ett härligt sätt och så är skärningen nertill så snygg! Kul också med nedhasade axlar och axelband. Nu har jag en ullpolo under, men framåt våren blir den lika fin med bara axlar. Dessutom är tyget härligt kraftigt så den får ett snyggt fall.

I detta känner jag mig fin på ett avslappnat sätt. Lite kaxigt är det också. Hmmm, kom just på att jag har en sjal i rosa leopard som jag fick av Nanna när hon inte ville ha den längre, se bilden näst längst ner. Undrar om den kan kombineras med resten? Och när jag letade efter bilden med sjalen hittade jag en bild på mig i leopardmönstrad klänning (på bilden möter Ellen och jag Klara på Kastrup när hon kommer hem efter ett år i Paris). Den hade jag visst också, så jag ljög visst lite när jag skrev att jag aldrig har använt leopardmönstrat tidigare…

Outfit: Leopardmönstrad klänning: Ganni, svart tunn polo: COS, leopardmönstrade boots: Michael Kors, leopardmönstrad lurvig fannypack: Baum & Pferdgarten.

Leopardmönstrad sjal: Malene Birger.

Leopardmönstrad klänning med ljusblå-/vitrandiga ärmar: Baum & Pferdgarten, väska: Mulberry.

Välklädd på Savoy i Malmö
Allt i leopard!
Till och med hårklämman är leopardmönstrad
På väg till kvällens middag
Min rosa leopardmönstrade sjal.
Ellen och jag möter Klara på Kastrup när hon kom hem från ett år i Paris.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *