Men jag kommer såklart fortsätta posta på Insta!

Så där får du gärna hålla utkik efter vad som händer. Och det är inte lite…

Vi har en otroligt händelserik sommar framför oss. Först Hedwigs (Richards dotter) och Jimmys bröllop på lördag. Och huset fullt av mina barn – ljuvligt! Bara Klara som inte kan komma hem, eftersom hennes nya jobb ska delta på en tech-mässa i Paris.

När bröllopshelgen är klar och alla har åkt hem igen, tar vi en dag till att packa och sedan kör vi söderut, med siktet inställt på Garrigae Distillerie i Pézénas. Ett underbart hotell som vi har bott på tidigare. Har tydligen blivit ännu bättre nu, eftersom de även har öppnat ett spa på hotellet. Där ska vi bo i tio nätter och bara njuta och göra mysiga utflykter. Vi ska naturligtvis även träffa våra goda vänner Paule och Guy som bor i Béziers. Vi ser så mycket fram emot denna resa, som skulle gått av stapeln redan förra året, men naturligtvis inte kunde genomföras då p g a Richard sjukdom.

Sedan kör vi norrut igen, mot Bryssel där min älskade Valter ska gifta sig med sin Caroline. Det ska bli så spännande att få vara med på dessa fantastiska bröllop! Så många känslor och så mycket glädje! Dagen efter Valters och Carolines bröllop ska vi på en mottagning i Caros föräldrars trädgård. Sedan kör vi så sakteliga hemåt igen.

Så det blir verkligen en lång resa, med många stopp. Jag tänker inte köra mer än 60-70 mil per dag. Man ska ju njuta också!

Min outfit då?

Ja, detta är verkligen en budget-outfit. Förutom mina sneakers som är från Bally. Resten är H&M, Zara och COS. Det finns så mycket fint att fynda! Allt behöver verkligen inte vara dyrt och exklusivt. Hade för övrigt inte funkat för min budget eftersom jag köper så mycket kläder. Sedan bryr jag mig inte så mycket om märken. Det viktigaste är att plagget tilltalar mig!

Jag vill önska dig en fantastisk sommar! Hoppas du får njuta av många sköna bad, spännande böcker, mycket god mat och dryck, häftiga upplevelser, skön avkoppling och att du har dina vänner och din familj omkring dig!

Outfit: Naturvitt virkat linne: H&M, rosa kort kjol: Zara, vita skinnsneakers med guldspänne: Bally, rosa tröja: COS.

Tröja COS, linne H&M
Sneakers Bally
I vår gröna pelargång
Mitt fina MOM-halsband
Rosa är så fint!
Min rosa kjol från Zara funkar fortfarande

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *