… har nu både grön klänning och gröna skor!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag var sugen på att köpa en maxiklänning. Perfekt för varma sommardagar och -kvällar, tänkte jag. Och snygg till solbrännan. Jag hittade denna klänning online och jag älskar att den är grön i många sköna, gröna nyanser. Lätt att bära och går att styla till såväl vardag som fest. Kul också att testa grönt. Jag har naturligtvis ägt plagg i grönt förut, men tittar man i min garderob så inser man att det inte är någon färg som dominerar precis. Som blått till exempel. Tillsammans med mina nya neongröna träskor blev detta riktigt bra. Eller vad tycker ni? Kände mig riktigt fin på sta’n i Köpenhamn. Och vad tycks om mina nya naglar? Perfekta pasteller, jag är sååå nöjd!

Outfit: grön maxidress: Kajo Hàlo, neongröna träskor med lite klack: Swedish Hasbeens, Ljusgrön jacka: Ganni, Handväska: Bucket bag Louis Vuitton, solglasögon: Elsa Hosk.

På väg till Köpenhamn
Visst är klänningen fin?
Tog även med min Ganni-jacka, för säkerhets skull
Min nya klänning Halo kajo maxi dress
På väg mot slottet...
Mina nya pastellfärgade naglar

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *