4 augusti i Expressens bilaga Leva och bo

För ett år sedan kom duktiga och trevliga fotografen Hanna Ågren hem till oss och tog bilder på vårt hem, till en inredningstidning. Jättekul och spännande, tyckte jag! Det är ju roligt också att någon tyckte vårt hem var värt att plåta. Fotografen kallade vårt hem “maxat och lyxigt” och visst, det är långt ifrån vitt och minimalistiskt. Och nu är det äntligen dags för publicering!

Ganska mycket jobb med att styla och fixa

Så jag fixade och grejade hemma, det vill säga plockade bort massor av saker och satte nya, fina blommor i alla vaser och fejkade lite matlagning på gång. Det senare innebär att man sätter fram en fin gryta, lite örtkryddor, oljor, ett bröd etc. Och så tog Hanna massor av fina bilder. Hon var otroligt skicklig på att fota inredning! Hon tog ett par fina bilder på mig och Ricky också, för “tidningen vill gärna ha bilder av de som bor i hemmet också”. Inga problem, sa jag. Jag är linslus, haha.

Så håll utkik efter tidningen…

Tyvärr kan jag fortfarande inte visa fler än dessa tre bilder, för tidningen måste ju hinna publicera bilderna först. Men ett är säkert: det är otroligt kul att ha fått en hel uppsättning superfina bilder av sitt hem! Det kan man ju inte fixa själv, med mobilen. Vi är i Bryssel på min son Valters och hans Caros bröllop helgen när tidningen kommer ut, men jag har pratat med några goda vänner som lovat att köpa ett gäng tidningar till oss. För dig som är intresserad, så lovar jag att påminna när den väl är ute! Då kommer du få se en hela massa fler bilder.

4 augusti i Expressens bilaga Leva och bo är det alltså som gäller!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vårt vardagsrum
Vårt sovrum
Jag och Ricky på vår uteplats

4 Comments

 1. Christel Welinder

  Ska bli himla kul att se hur ni har det. Har förstått att det inte är grått, grått, grått.

  Reply
  • Fredrika Selen

   Hej, förlåt sent svar, har varit på semester… Tack för att du tar dig tid att skriva och för att du är nyfiken på vårt hem. Hoppas att du inte blev besviken! Det är iallafall inte grått 😀 Jag ska lägga upp fler bilder här på bloggen. De som jag fått från fotografen men som inte kom med i reportaget.

   Reply
 2. Lotta Forsblad

  Hej!
  Ni har gjort ett fantastisk jobb!
  Mest av allt föll jag för väggen i ”garderoben” med guldmålat tak.
  Skulle bli jätteglad för info om varifrån väggen/kaklet kommer.
  Stort tack på förhand!
  Mvh Lotta F

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tusen tack för dina fina ord! Väggarna i det som jag kallar mitt dressingrum är tapetserade med en tapet från Versace. Taket är målat med guldfärg. Målaren har “kryssmålat” för att ge det mer liv. Kul att du blir inspirerad!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *