När det är lite svalare vill säga…

Den senaste tiden har det ju varit så varmt att man helst bara vill gå runt i bikini (fast det vill man ju såklart inte utanför hemmet och stranden). Båda dessa outfits är en salig blandning av gammalt, halvgammalt och nytt. Det virkade linnet från H&M har verkligen blivit en favorit. Så pass att jag har beställt ett till, för säkerhets skull (plus ett liknande, men i ljusblå spets). Den korta jeansjackan med puffärm från Gestuz passar perfekt när vädret är varmt, men inte hett. De slinkiga guldbyxorna från Filippa K fyndade jag för ett par år sedan, liksom mina älskade guldsneakers (och skinnväskan med nitar från Frontrow). Den virkade guldhatten är däremot sprillans ny, från mitt senaste shoppingäventyr i Gannibutiken i Stockholm.

Ofta när jag ska planera vad jag ska ha på mig, utgår jag från något plagg. Den här gången hittade jag denna fina klänning från Zara i garderoben, så den fick bli utgångspunkten: och sedan har jag ju aldrig särskilt svårt att matcha ihop ett blått plagg med annat i min garderob… Jag är dock helförtjust i min nya oversize jeansjacka från Tommy Hilfiger denim! Jag har en matchande kjol som hör till, och den här jackan passar perfekt när man vill ha lite tajtare plagg under.

Pricken över i är min nya ankelkedja med stenar i blått, vitt, beige som min älskade duktiga dotter Nanna skapat! Såååå fin!

Outfit 1: Naturvitt virkat linne: H&M, vit kortärmad jeansskjorta: Gestuz, virkad guldhatt: Ganni, glansiga guldbyxor: Filippa K, guldsneakers: Fila, vit skinnväska med silvernitar: Frontrow.

Outfit 2: Blåvit klänning: Zara, oversize rutig jeansjacka: Tommy Hilfiger denim, blå sneakers: Ghoud Venice, blå solglasögon: Supermarket, ankelkedja med blåtonade stenar: @nannaselenofficial.

Två somriga stilar
Virkad guldhatt Ganni, kortärmad skjorta gestuz, virkat linne H&M
Väska Frontrow, guldsneakers Fila, guldbyxor Filippa K
Guld och krämvitt är en fin kombo
Virkad guldhatt från Ganni
På väg till jobbet
I min guldhatt
Vitt är snyggt när man är solbränd
Så fint virkad sommarhatt
Man ska inte vara rädd för att kombinera guld och silver
Min oversize rutiga jeansjacka är så skön!
Klänningen är ett garderobsfynd från Zara
Blå solglasögon från Supermarket
Blått mot grönskan
Min fina ankelkedja från @nannaselenofficial
Rutig jeansjacka Tommy Hilfiger
Sneakers Ghoud Venice

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *