Det enda vi inte hade tur med var vädret! Allt annat var perfekt!

Äntligen kom tjejgänget  iväg på träningsresa! Före pandemin och kriget i Ukraina var vi iväg varje år – i april, maj. Perfekt sätt att kickstarta sommaren! Den här gången blev det Rhodos. Ett Sunprime-hotell med bra träningsutbud och bra boende precis vid havet. Och en stor härlig pool.

Vi hade ca 20 minuter med bil till Rhodos och dit gick vi andra dagen. Vi var där en kväll också, men vi hade redan hittat bästa restaurangen i närheten av vårt hotell. Inte på huvudgatan där inkastarna skriker att vi ska komma in. “Hello ladies, welcome to us!” Tjatigt. Nej, på en bakgata. En ljuvlig restaurang som drivs av en kvinna och hennes dotter. De är med på en bild nedan. Där serverades grekisk husmanskost; tupp, kanin och bästa tänkbara mèze. Vi var där 4 kvällar, så vi fick lite VIP-behandling. Vi bjöds på efterrätter etc. Vi provade faktiskt en restaurang i Rhodos gamla stad, men det var bara dyrt och dåligt, trots hög rating på Tripadvisor. Så varför ändra ett vinnande koncept?

Vädret ja. Som många noterat har det varit kaosväder i hela Medelhavsområdet. Översvämningar, kyla, störtregn. Så vi hade i princip bara två soliga dagar och kanske en kväll då det var lite varmare. Fördelen med detta var att jag bestämde mig för att satsa extra mycket på träningen istället. Så det gjorde vi! Tre eller fyra pass om dagen körde jag/vi. Yoga, tabata, crosstraining, gym, powerwalks, vattengympa, body pump… Kände mig stark och vältränad – en underbar känsla! Någon nytta har ändå 3 månaders bootcamp gjort!

Vilken underbar vecka vi hade! Inga bråk, inga irritationer, bara härliga samtal och mycket skratt, träning, god mat och skön avkoppling! Ser redan fram emot nästa resa! Kan varmt rekommenderas! Nedan ser ni ett urval bilder som förhoppningsvis fångar känslan och atmosfären.

Psst! Kolla in den perfekta souveniren från Grekland: ett litet örhänge med det blå ögat till min piercing. Kolla också in hur lyckligt lottad jag är som har en sådan fantastisk man! Förr mötte Richard mig alltid på Kastrup med en bukett blommor, men det kan han ju inte nu… Men kolla vad han har fixat och ställt i hallen när jag kom hem! Lycka!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vid frukosten hade vi redan hunnit träna ett par oass
3-4 pass per dag blev ett måste
På väg till Rhodos stad
Boel och Petra
Otroligt vackra blommor i Rhodos gamla stad
Grekisk sallad
Borgen i gamla staden
Mycket öl blir det!
Typiska grekiska färger
Vandring längs havet
Knasig restaurangägare
Grekisk "inkastare"
Favoritrestaurangen
Mor och dotter som drev restaurangen Le Gourmet
Ljuvligt goda musslor!
Det var sol ibland...
Glass efter maten
Vårt fina hotell
God mat på kvällarna
Madde och jag på vandring
Godaste kaningrytan ever!
Skål säger madde
Handskrivet kvitto
Katarina pratar i telefon
Solnedgång
Souvenir från Grekland – det blå ögat
Frukostdax
Vacker vy
Bikinibrud
Tjejer på g!
Boel ringer hem
Lunch
Madde
Powerwalk
Trams
Vattengympan var jättebra!
Badbrudar
Exotiska blommor
kvällen goa middag
Paus i solen
Promenad bland apelsinlundar
Lunchdax
Läskande vitt vin
Vacker solnedgång
Mythos
Madde på frukosten
Getter på vägen mot berget
Havet är alltid vackert
Tjejerna på bron
Denna bukett väntade på mig hemma
Vacker bukett från min älskade

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *